поздраво до-илипили-перла-очила-Н.кетј-I.love.your.lips-ми фали нашето чатување-бидете ми добри поздрав и до-julie77 поздрав и до-green.eyes-мојата помош и се благодарам за се мила
До сите кои максимално го искористија денов Прошетка,друштво,излет, љубов ,гушки ... по едно купонче за сите
До сите кои денес береа вишни и после ќе си пијат сокче до вишниче И до италијанските фудбалери, нормално, упс да и до Шакира , нека се спрема вечер за утеха.
Сите што се аут со фудбалов. Тотално везе немам што се дешава. А, да и за сите оние што како мали ова им било врвна ужинка:
СП до сите обожаватели на руската музика . Еве со оваа песна ве поздравувам ... http://www.youtube.com/watch?v=jTzOh3K11jM
Cп до сите поддржувачи на Aрмадата! Hека ни се множат вакви среќни моменти, и дигање на пехари уште многу многу години! A и сп до сите кои ја полнеа темата за Eвропското првенство, што несебично ја бодреа и бранеа Шпанија кога ги потопуваше противнците!
Поздрав бек до pamelche & crazyinlove19 Ви испраќам сладолед од страчатела, мојот омилен вкус И поздрав до L-enna Мислам дека ти си првата која за позадина ставила моја фотографија И многу ми е мило! Дури ни јас никогаш не сум си ставила некоја од моите фотографии Ама сега го ставив глуварчето, да ме расположува. Се сеќавам дека кога бев дете, си замислував желба и го дував глуварчето За тебе еве едно ладно кафенце, со малку цимет
СП до cinderella5. Сега го видов поздравот од пред еден месец. Фала ти. Имаш огормен поздрав и од мене. Spoiler
crazyinlove19 girl-miri Девојки јас ве поздравувам со кафе и Торта И до сите оние кои едвај чекааат да почнат на играаат нашите кошаркари и се гордеат со нив и еве освежете се додека ке гледате и ке навивате за Македонија