Не можам а да не ја пофалам и поздравам Лудо, со јајцава партал праи Лудо да ја прогласиме за царица на јајцата Да почнеш да си ги црташ вака за поинтересни да ти бидат.
СП до сите верни љубители и пијачи на кока кола, наспроти пепси. Дури и Дедо Мраз ни го измислија, па каај го има тоа Оди и со секој оброк богами. Освежете се на жешково
Одамна не сум поздравила никого, ама денеска сум во некакво сончево расположение, и плус кога видов дека Анфејтфул се вратила решив неа задолжително да ја поздравам - пред 2 години кога се запишуваше на факултет ми беше многу интересна со сите нејзини случки и темите што ги отвараше, а потоа не` напушти, ама имало добра причина, гледам некој има просек за стипендија тип А, м? А каде е Лолипоп, уште ли е саркастична таа девојка, или почна да омекнува како мене? Сакам да ги поздравам и моите мили Лилит и Душе и Спаркс, некако немаме веќе толку време да пишуваме меѓусебно, ама да знаете дека телепатски ве мислам- Лилит знае за што ја мислев најмногу деновиве Ја поздравувам и Тренди (пардон Трендафилка, да не се задави некој од смеење- Елементал поздрав и до тебе )- некако не ни оди слабеењето како што планиравме, нели? Ама ако де, има време, ехеее Во овој слабеачки поздрав ја додавам и Дузи, ја замислувам како некоја вредна пчелка како врти на справата. Можеш да си пуштиш и германски рап за побрзо вртење (оти јазикот не им е за некои понежни песни ) Роси - гледам истерала веќе одморче- Калитеа или...? Во секој случај верувам дека било супер. Геа, Славица, Скорпионка, Шана (каде е таа женска, се изгуби некако?), Анатх, Ариел, Енца ( морам веќе да ја ставам во групата мамички како е бебчето, патем?)- дами сите сте прекрасни. Љубам- честитки за изложбата, прекасна е сликата со ќеркичката. Јипи- дете уживај си во Хрватска, што се замараш толку со нас, гледаш дека никој не излегол на крај со жените, ти уште не се откажуваш Штрумфетка и Керолин.Коста- многу мили и културни девојчиња. Мимс да не ја заборавам- многу искулирана девојка, која знае како да направи интересни сендвичи и која уште ја чекам да ме однесе на одморот што ми го вети далеку од сите Теодора- уживај во одморот, го заслужи ти ова Брајт- од твоите постови извира мир, толку прекрасна енергија што не сакам никогаш да ја изгубиш, туку само повеќе да расте. Лакримоса- шо стори со тиквињата мор момиче? И да не оди во во недоглед, ви праќам на сите не грст, ами цели корпи позитивна енергија.
Поздрав враќам до I.Love.Your.Lips. Имај убав ден ~ НајСпецијален Поздрав до : meandyou, и до Cat250. Благодарам,благодарам,благодарам,благодарам Благодарам,благодарам,благодарам благодарам,благодарам Благодарам !!!
Поздрав бек Сесилија, благодарам за обзирноста да спречиш евентуално задавување. Многу "суптилен" потег од твоја страна, во ситуација кога админите ги избришаа сите постови од недоразбирањето, да вадиш на површина со иронични досетки. Има доволно потенцијал за неправди на светов и без да си еден од седум-осум машки на женски форум. Ајт, држам среќа со слабеењето.
До Есперанса. Претера со купување стреч сукњи мислам дека Ги имаш во сите бои сега, или фали уште некоја?
СП до Пирамитка за сето трпение кон мене.. ќе се видиме во август! Мимс89 жено секс си! Што да ти кажам повеќе, кога и жени се вртат по тебе! Сеси и јас би сакала еден одмор како тебе, сега во моментот ти завидувам на енергијата.. Чувај ги спомените и моментите ќе ти требаат за да издржиш во Скопјево. Глоси грил, Антонина, Ноел идна мамичке.. Лилит, Ана- Банана, Џокси благодарам за честитките искрено ми значат многу!! http://www.youtube.com/watch?v=MbmBUUkj ... re=related