до данилилела или така нешто дури сега научив да гледам кој кога и како ме цитирал или спомнал и видов дека уште кога се зачленив ми посакала многу убаво добредојде на форумот Spoiler страшна работа
Теа поздрав и до тебе, мило ми е ако е се во ред, па повели и друг пат, I like seeing happy faces Инаку Милката ептен се погоди и во прав момент ми дојде.
до сите кои несебично го делат мислењето со мене и ми помагаат кога сум во дилема а посебен поздрав до форумџиките кои се онлајн секогаш за добар муабет... ВИ БЛАГОДАРАМ
Фала Мимс. Поздрав и до тебе. Остана уште зелена и жолта суќња да си купам. Во план сум, ќе биде и тоа.
pamelche Вчера дознав дека Балашевич го сака, па поздравче со песната http://www.youtube.com/watch?v=f6HBK--S7bs
СПдо tessie,marama,serafima,mskorpionka,t.e.d.d.y,ludoto,anath,plavusa....,ма, сп до сите вас,ми ги разубавувате овие жешки денови.
Нежно пријателско поздравче до Ljubam повели златно рипче за златни мали желби, чувај го кога ќе ти притреба остварувај желби со него и гратис песничево http://www.youtube.com/watch?v=mUsn880UWPQ P.S. позз до сите што ме паметат уште како сте арни феминчиња ? м ? за сите. мене малку ме има, па малку повеќе ме нема, но тука сум
Интересна Кој експерт си за шампони, регенаратори,маски креми, и сите тие козметички прерати, ала да ти е на информираноста околку нив А за Балеа да не праиме муабет, магистерски труд има сигурно Ептен специјалка голема, ниско калорично освежување
СП назад Марама роденденке, СП и до Дулче, денес е нашиот најсреќен ден! СП и до сите што знаат да готват вкусни јадења, зошто јас не знам, алал да ви е!
Марама да не постоеше, модни критики нема да опстоеше, БоаВиста и конкурира, Но, Артемишн тоа нема да ја изнервира. И Мимс не е заборавена, од тимот згодни моми не е изоставена. Љубам е гордост наша, и во темата професионални фотографии прави каша. Памелче е критичар без замена и никој не и е до рамена. Џокси е момак вреден и тој во светов е еден. Чоклит.ми е заљубена и во некои теми е изгубена. Сноу Квин сите ги следи, и без престан постови си реди. На Јипман со Ј му нема рамен, и во мојот списокот омилени форумски ликови е ставен. Лукс со диетите напнува, и во темата храна и пијалоци се „сопнува“. Анат, Лилит, Ангелче, Багуфче, Вајлд.Чајлд, Тенкаи, Ким и Ариел колешки верни се и опомени даваат, а понекогаш и делит на мислењата им ставаат. Росоњерка Убавина и мода отвара често, тоа и е најпосетено место. ЛилБејби во преживеан информации ни дели, и секој ден од една до друга тема се сели. На Сара123 Хурем и е преокупација и се надевам дека на одмор нашла подобра занимација. Лудото диеталка е и неколку прекршоци прави, за да ја има својата иделана тежина пробала неколку справи. Анабел-а има успешна сторија, која што се запиша во феминската историја. Ана-Банана ја има секаде, кога ја нема се крие некаде. Лолита трудничка лепа, за да видиш ваква убавица не треба да си слепа. Плавуша.17 роденден денес слави, и убава торта за да почасти ни прави. Поздрав до овие форумски ликови јас песнава ја напишав без трикови. Можеби заборавив некој, ама песнава нека биде за секој.
Глоси поздрав и до тебе, алал да ти е за песничката. butterfly33 - Поздрав бек. http://www.youtube.com/watch?v=9MAcjM4Z ... re=related