butterfly33- Go-Girl DeepBlue Plavusa.17- I.love.your.lips Sara123 mims-89 DeepBlue Lilit Lux RainBow Ariel Gordana10 Annath Wild.Child Angelche k.i.m baguf4e Tenkai
Најспецијален вечерва единствено до мојата најдрага колешка Гордичот нема ко неа една и единствена ми е срце мое Повели најади се за мене дека ти не си на диета се и напиј се
Епа овај пат го користам правото што ме немаше подолго време да направам подолг список за поздрави А мислам дека ќе има уште еден по некое време ФАла ви на сите што сте се сетиле на мене,што ми сте поткрепа,што сме направиле убав муабет,што сме се нашле во исто мислење... СП до: Adi888, Miss.Ricci, k.i.m, Mrs.Cuper, Pelikuna, anuskaNESTLE, Ammy.Lee, ines.h, calliope (ми се допаѓа тоа што го пишиш,за многу работи се согласувам,бидејќи си реална и паметна) Snow-Queen,Lepaaa, Serafima, Libera, Annie.mk1, AnaKarenina, crazyinlove19, baguf4e,Elennaa (ни се изгуби,пиши повеќе ) I.love.your.lips, tinkerbelll, ilipili, green.eyes, IvanaMkd (си пронаоѓам сличности со тебе,дури и некои исти работи сакаме ), Gordana10, RAinbow, Smilly, Eli25,tweety26, L-enna, ljubam (мило ми е што си среќна,машала,така и да бидиш и понатаму!), TheCandy880 (мило ми е што си тука ) Glossy-girl, martinuska, CIA, angel92,crazylady, REina,Beauchamp -вие две ми се изгубивте некако...Mishela, Hipster, Sesilija, Mims-89, DeepBlue, Towelie, marama (романтична душичка,мило ми е што постојат такви луѓе сеуште ) sandra74 Претерав? Ок де,не ме карајте,само денес
Огроменннннн позз до Дивајннннн, мило ми е за нашите муaбетчиња низ лп, фб и сл, се надевам дека се ќе се среди, те гушкам и те бакнувам Еве виртуелно те честам едно коктелче, и се надевам за брзо во живо ќе го испиеме Уште и СП До CIA Plavusa.17 Annie.mk1 Gordana10 Ilipili Girl-miri k.i.m Hipster Pelikuna Ivanamkd crazylady starbucks Miss.Ricci Glossy-girl Pamelche
Така нешто Благодарам за поздравот crtanfilm, и јас тебе те поздравувам. Убаво ме насмеа со болдираново(во позитивна смисла ова) Spoiler И не гледам ништо страшно СП до: Sara123, Hurrem-Aleksandra и Ubava-Crvenokosa- Хурем тим TheaEsposito- Хатиџе тим pupi.girl- Ибрахим тим Smurfette.M- Бали тим dragan4eDR Spoiler само ти ме дружиш во индискава серија и останатите со кои редовно се дружиме во темите за по некоја серија, бидејќи деновиве таму сум најредовна Lozanoska, BI-44, cat250, T.e.d.d.y, interesna, Shpagetta, Toprak, tessie, nena2010( нашиот верен раскажувач) и Maxymous( машко, ама од време на време знае да ни се појави во тема со некој историски факт). Повелете за утре уз серија, да се заблажиме иииии.... по едно коктелче
Дивајнот од пеперутка Ади Крејзи заљубената до уши 19ка Сара Султан Чоколадната цурица Куперка Монаx2 Мисицата независна Тинкербелoвска x3L Имајте убав ден... http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o
СП до: Глоси - Грл Хурем -Александра Чоклит-Грл Сноу Лилит Убава Црвенокоса ТеаЕспосито Пупи Грл Тессие Илипили АнниеМк Памелче Марама ЦИА Данилиела Сара123 Хипстер Грл Мири Очила