огромен поздрав до-теаБ,,,перла,,,Н.кетј,,,илипили,,,julie77,,,I.love.your,,,Glossy-girl,,,сара123,,,гордана,,, ИМАЈТЕ УБАВ ДЕН
Сп до Дивајнче Ади Гирл-мири Колешка ми Мартинушка Ким Gea Doozy,Ludoto i a-nabela-моите мотиватори за слабеење Ајде по едно разладување повелете ете ви и по некое јогуртче за диеталките На здравие нека ви е
Поздрав бек до една од најсестраните девојки на форумов Хипстер! И и уз пат ќе ги поздравам и останатите сестрани девојки и девојчиња на форумов,пошто само таквите ги обожавам и сакам да ги читам... Роси,Марамка,Лилит,Лудото,Сеси,Тренди,Боа,Спаркс,Тинкрбеллл.. Љубим вас јако!
Divinebutterfly, Elenaa, tinkerbelll, AnaKarenina, Hipster, TeddyGrey, Hipster, ocila, I.love.your.lips, Doozy
до снаата Mисс, џинџеров што ми пука сеир дузи машината за вежбање, не знам од кај таа снага за вас 2 нема од благото Cамо за Mисс
Mммм фала Ане,јас би еспресо,најсилното! Или ова Американото,ко него ми изгледа,само поголемо Онака пошто многу сакам кафе,а и да се освестам Еве,сега ќе си направам едно А и фала ви и на другите за коктелчињата,овие дена ќе пијам некој
СП до crazyinlove19 и Divinebutterfly. И до оние што гледале Сречни Људи. Јас си ги начекав на ртс од сабајле во 5 саат. Spoiler