Само што сакав да ги поздравам сите пеперутки на форумов. И плус да додадам поздрав до Илипили, заљубената мома. [/quote] Хехехе поздрав бек и до тебе ,убаво е да си заљубен и да се чувствуваш исполнето Love is in the air Пзодрав и до колешка ми Гордето Дивајнче Лудото- Ади Знам дека на сите би ви годело ova за да се шлапните и оладите.Уживајте
До Љубам. Знам дека не ме свати, ни јас себе си не се сваќам деновиве.. И фала и на советите, што повторно ми излезе во пресрет како и претходниот пат. Можеби не се согласувам потполно, ама сепак фала и, на форумов ја чувствувам како мама што никогаш не ме седнала ,ете да ми каже некои работи.. Љубов. До Тенкаи. Ми се изгуби некако, а гледам дека западнала и во некои депре периоди како мене. Не се разочарувај лепотице, се ќе биде добро. И да.. ми недостигаат муабетите по ЛП. До Скар.Тишју. Предобра девојка, ми текнува на муабетите што си ги правевме, на советите што ми ги даваше, и ја користам приликава топло да ја поздравам.
Најспецијален поздрав до Глоси-Грл. За прекрасната песничка,во која и мене ме има спомнато. Поздрав бек до Girl-Miri. Женска,ти никогаш не ме забораваш. Имај убав ден. СП до T.e.d.d.y. за коментарот во Величествениот век. До Шпагета. И до Trendafilka. Секогаш успева да ме насмее со нејзините постови. До Сноу-Квин- за толкувањето сонови. Секогаш испаѓа точно ~
green.eyes- најголем поздрав до тебе сара123-како да заборавам девојка која заедно сме тука,а најцесто на игрите илипили- перла очила и.лове.јоу.липс гордана МИ ФАЛАТ МОМЕНТИТЕ КОГА СИ ПИШЕВМЕ НА ЧЕТ -ДО СИТЕ!.
Ооооооо душо и ти мене ми фалиш многу,ајде сирно ситно се број Се надевам дека ми си добра и дека се е ок. Бакнежи и гушки до тебе
Spoiler Ах, а ај јас да те видам сега Вака со брадичка па уште посекси е Одма под туш неможам Гушка и до тебе Carolin П.С Тинкербелл срце, и јас не те изоставувам никогаш За двете по еден,
Специјален поздрав до- Горде, Геа, Анет, Виножитка Славица Не ми испадна бојата на буквите како што сакав,ама не можам веќе на топлово
Специјален поздрав до Talita и сакам да и кажам да бидит храбра и да не мислит многу негативно Spoiler ( за тоа дека требало да се прави операција ) . Ќе те утешам и ќе ти кажам дека немат да се правиш и дека ќе бидиш добра.
До Талита= Храбра си ти девојко И до најмилите Гирл-мири Очила Гордана10 Сноу Квин крејзи ин лов19 старбакс срцекршачка анушканестле има и многу али ај за другпат Ај лав ју гајс....