До ilipili, секој ден различно ми се всадува во глава де пилипили, де ипилипи. Rаinbow, тенкју, ми помогна колку толку, да не се мачам за страни за даунлоуд. starbucks ич да не се секираш, ако треба ја ќе те дружам од пелагонија до факс
До Тедибер! Мор жено те премислив и тебе, аман више, па најавувајте се бре луѓе пред да одите на одмор.
СП до сите што како мали под влијание на шпанските серии барем еднаш во животот помислиле дека се посвоени.
Лелее Ама ме насмеа.Еехее колку пати помислив дека сум посвоена, озбилно ова. Каква глупача сум била. Поздрав до тебе, LilBaby и i.love.your.lips
Поздрав и до тебе Гоу. А јас те гледам и си викам сега ќе и речам здраво... aaand it's gone. Мислев дека не ме позна.
До колешка ми Мери, вака јавно! Фајнли најдов некој за на концертот на Dead Can Dance у Солун! Уште да сме слободни тие два дена, топ! Се радувам, Мери цар си!
Сите ве поздравувам Убави летни денови имајте Не е битно каде си,туку со кој си велат.Баш така. Дали на базент,дома со коктел,Охрид,Дојран или на тераса и двор,имајте убави денови Нека финансиите не ви бидат причина за нервоза.Јас бев викенд во Охрид кој ми вредеше повеќе од 10 мориња.Знам дека е тешко време,па баш затоа ви кажувам.Што е ваше ќе си дојде
Еден голем, наааааајголем поздрав до: I.Love.your.lips Gordana10 Snow-Queen Glossy-Girl Bluegirl7 Starbucks Plavusa.17 Marama Esperanca ... За во ова топло време да се освежите еве.. Спојлер
...до сите што тргаат најголеми маки со нивните коси. Специјален поздрав до сите што имаат виткани коси! :geek:
СП до Ели25 и Карак. Се изнасмев во темата Честитки каде им честитаат среќен брак, ама баш така буквално како да се зеле една со друга
СП до Chocolate.me и AlicaInWonderland,прекрасни сте ми *** Да ве почестам со http://extremetanandsmoothies.com/wp-co ... ktails.jpg
Да искористам комиранава состојба да ги отпоздравам Special.Someone, Sara123, caroline.costa и slavica999 (ах, не сам знала дека и ти си наша, шејм он ми) И знаев дека последниот пат сум пропуштила некого, па дури сум на темава да ги поздравам и: rossonerka, ludoto19, hipster, Marilyn-Monroe, starfish и gingerchild. Не мора да сме си лижеле газиња за да ве поздравам, туку онака, свои сте си, а тоа ценам и сакам да читам. Спојлер Не ми замерајте, и јас сакам да си играм со бои. И до сите што не ја силуваат темава по минимум 3 пати дневно поздравувајќи ги истите фацки со истите зборови. Знаеме дека сте си срцки најголеми и си се сакуфкате, can we breathe now? Ае, бацуф4иња. Мњац.
Поздрав до Каљопа момата со секси аватари. Спојлер ти лижам г'з сега swce mwa mwaaaaaaaaaaa (па да се полигавиме, шо, само они ли )
Големи поздрави до anabel-a, Wild.Child и Trendafilka идоли сте ми gingerchild ептен уживам да ги читам твоите постови во темата за морална поддршка, знаеш ептен добро да ме насмееш Hipster и starbucks ве обожавам затоа што секогаш сте свои и си немате влака на јазикот (тука и Lilit ќе ја вметнам ) Snow-Queen сегде те има на форумов, како главен информатор си ни Monna.Monna не знам зошто ама ептен сакам да те поздравам Esperanca i marama вие сте ми модни гуруа Гушки и бацки до сите