Поздрав и до вас: Special.Someone, crazyinlove19 и Stoimenovska. Еве ви по една гушка и по еден леден чај.
Денес така ми дојде да ве поздравам сите,ама баш сите Ви посакувам среќа,здравје и љубов.Уживајте во вечерни прошетки,и онака денски се невозможни Оние кои се на одмор,нека го искористат максимално.А за оние кои седат дома имам по едно частење
Пази, исто се вика како и стефи, исто години имаат и од ист град се. Не зборам веќе, јасно е. Поз и до тебе.
СП до I.love.your.lips girl-miri-ми фалат моментити кога со тебе си пишувам на чет... T.e.d.d.y-одамна те енмам видено по форумов crazyinlove19 Special.Someone crtanfilm
СП до moonlight-girl.55 пошто е срцка,а и имаме заеднички патишта некако СП и до Adi888, Mrs.Cuper, Miss.Ricci, Pelikuna и Ammy.Lee СП и до I.love.your.lips,girl-miri ,rossonerka,srcekrsacka,ilipili, Go-girl,, gingerchild и pamelce -ве читкам и вас,интересни сте ми затоа сакам денес да ве поздравам Mini-Mouse i natural.beauty - браво за последните шминки,многу ми се допаѓаат!
Сп до сите феминки еднаш сите да си ги поздравам,не сакам да делам никого, сите ми сте супер и откако се зачленив ми е многу поубаво и ме исполнуваат секој ден вашите постови. Бакнежи и прегратки до сите
Ќе ме зарече Љопана ќе станам лиглица, ама шо да праам многу ме поздравувате денес. Поздрав до Пеперутчено Дивајнско шо ме поздравило, и до Рок а Фела. Доџи, доџи да се спастриме ко аватарот. се шалам, умни девојченца сме ние. Исто ја користам оваа посебна прилика да ја поздравам и Мишела. И додека сите вака фино ве испоздравив, чинам у вакво расположение западнав у муабетот : Spoiler Поздрафчиња, поздрафчиња пупички мои многу ми е мило што станав дел од феминсково семејство. Ајт.
.. до сите нас ( и вас девојки) кои имаме една другарка у друштво која и со мрсна коса да испадне, и во најлошо издание, пак ќе се најде некој кој ќе се мота околу неа и ќе сака да ја запознае.