^^^ Те поздравувам и јас многу Ти посакувам и ти да бидиш најсреќна, да бидиш сакана и љубена онака како што заслужуваш на посебен начинн Те честам со еден коктел се надевам ќе имаме некогаш шанса да го испиеме заедно
До MSkorpionka Да не пукниш ме пресмеа со мислењево во темата Елена ристеска, вака посабајлечки , со брат ми легнавме од смеа Те поздравувам многу
Chocolate.Me Затоа што девојкава е една од најстрпливите. И се дивам за секое мислење во темата модни критики, како ја става секоја слика посебно и за секоја девојка има што да каже, не е само ми се допаѓа. Јас кога ја отварам темата, единствено неа ја барам, толку средено е се, алал нека ти е. Елементал Затоа што е задорко. И затоа што понекогаш го гњавам за помош, но не е ни сам свесен колку ми помага. Ти благодарам пријателе. Марама Затоа што е прекрасна девојка, која ми зрачи со позитивна енергија.
С(не добро намерен)П до сите ебани комарци, да им ебам мајката што ги исрала, посрани инсектишта, нема вечер а да не ме издупчи некоја, па нозеве ми се како од бојно поле на ВСВ, срам ми е на работа да одам, трет ден пантолони носам на оваа вруќина, рани си правам чешајќи се им ебам ќерката плавушка