Hipster,Divinebutterfly,Lepaaa,Special.Someone,ludoto19,Beauchamp,Miss-Independent,AnaKarenina,Trendafilka,LilBaby...
Поздрав до: * tinkerbelll (ти благодарам на поздравот) * Doozy ( и нејзината поделба на жени ) * Trendafilka (мислењето во Cдк ме потсети на моја мамичка ) * Hipster (тебе ќе те карам, важна се праиш ) * Boavista ( оти ни е лепотица голема ) Oсвежете се са шта год пожелите!
До Сноу Квин, мораш да издржишш, знам точно како ти е ајде биди силна Уштее и до Divinebutterfly pamelche Annie.mk1 CIA Butterfly15 Mrs.cuper ilipili Gordana10 k.i.m starbucks
СП до сите што како мали краделе штикли, алишта и аксесорис од мајките и шетале низ маало лелеееее ми фалат тие времиња!
До ljubam Омилена си ми Имаш огромен поздрав од Шведска. Преубаво е тука. И имам едно прашање Спојлер На Photoshop обработуваш слики?
СП до .. - Лејди17 - Стоименовска - доли.дол - Сара123 - ај.лав.јор.липс - Глоси-грл - Т.е.д.д.и - Лининг
Ма денес си ја поздравувам влашка мома Лилит, и сите арманешчи на форумов. Гледам ја летово да си го обновам малце јазикот. Ах, и до Лолита, се надевам се е во ред, ја мислам и неа и малото сонце што доаѓа на свет!
До TRENDAFILKA( го делиме мислењето за НЕдругарувањето некогашно со мамичките наши ), До ROSSONERKA за чевличките и непотребните лутки ооо добро го знам тоа чувство.
СП до двете џенцки над мене, колешка ми Илипили иии... Сп до Ким , оти викат ме немало, а мор Ким, како тоа? Ами не сум невидлива, се гледам
ilipili perla gordana ocila julie77 I.love.your.lips green.eyes Bel-Golub Adi888 Glossy-girl сара123 ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ВАС ЗЕНСКИ имајте убави денови