Сп до Колешка ми Perla- Girl miri-срцка те мислам, не сме се читнале се надевам дека се е ок Adi 888- Divine Buterfly- Pamelche- anabel-a- Gingerchild- Doozy- Ај еве ви по едно љубејнче
До Рок-а-фела зашто си ја сакам и почитувам како сестричка До Дивајн и до Ади женски се надевам се ќе се среди и ќе бидете среќни заедно со вашите љубени! И до Илипили редовно ја читам и многу добар впечаток ми остави!
Позз бек до Блугрл и ај.лов.јор.липс И еден специјален доо... Памелче, Очила, ТеаЕспосито Гушкиии до вас
Сп до Херера големо поздравче Гордана10= очила блуегирл7 до мојата ортачка, музичка детективка Сноу Квин= да не ми тажи еве една гушка памелче перла старбакс Глосигирл Диванбатерфлај=зошто е многу мила гирл-мири= многу си ја сакам за се ми помага илипили= ким=има и за тебе мила Мис индепендент= прекрасна си мила Литлфаири=срцака си
Враќам поздрав до - 1.Daniela 2.Special.Someone 3.Ocila 4.Smurfette.M 5.Tessie 6.Elenuskaa Специјален Поздрав до женскава над мене. Имај убав ден ~ I.love.your.lips
СП до сите што имаат пробано некои чудни благца,како на пример кисело-блага баклава ( ),чоколадце во натре со ментол (сеуште неможам да се одлучам дали ми беше убаво,или одвратно чоколадцево) ,и такви други работи
Еден огромен најСП до Џинџерка моја!! Ги листав темите во Музика и кога видов дека си ја постирала песнава си реков дека мора да ја чујам, особено зашто е со Рејдиохед. Не се излажав .. прекрасна е. Фала ти. Те гушкам најсилно. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VVj5e3Jaf0 И до Тенкаи и Мистериозната .. зашто се прекрасни девојки.
Поздрав бек до Annie mk 1-се надевам дека се е Ок со брат ти и дека е подобро мила не се грижи Elenuskaaa- Divajnce i Adi-не се грижете срцки се ќе се среди,не губете верба и надеж Kimkata -нема те некако к'ј си Колешка ми да не си ја заборам - perlicot- Lilitka-уникатна си девојко нема што Ај да не давам доста е сега за сега
Специјален поздрав до диеталките на форумот. Ви посакувам успех и да ги постигнете посакуваните резултати.