Да ги поздравам сите Прилепчанки на форумов , тие што ќе се Прилеп вечерва и тие што се обожавателки на Грашо Блазе си ви, вчера Јоксимович, вечерва Грашо... Би дошла само да ги слушнам следниве две песни . Ај в година ако е к’ смет . Ве поздравувам со песниве. Уживаааајтееее вечерва http://www.youtube.com/watch?v=nuogXF17 ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=JqEU2tf7b9w
Бидејќи ме немаше подолго време на форумов, ќе си земам за право да си поздравам еден поголем дел од феминките, кои обожавам да ги читам: anuskaNESTLE (имај најубав одмор мила и сеќавај се на денов кога е пишан поздравов, знам дека истиот ќе го прочиташ од ко ќе се вратиш од одморче),Hipster, Divinebutterfly, Special.Someone, AnaKarenina,Trendafilka, manja666, pamelche, tinkerbelll, Doozy, BoaVista, mims89, Miss.Ricci, ТheCandy880 (да пишиш почесто), martinuska, CIA, Eli25, ilipili, Gordana10, Snow-Queen, Adi888, Mishelaa-nabela, crazyinlove19 .
Сп до Колешка ми Куперка Кимка Ричица Лепојката Лепа Дивајнче,Ади,Батерфлај 33 и мину Мауската-моите сограѓанки Памелката Анабелката Дози Ангелот Ај подоцна пак ќе навратам ,да не заборајв некој .А сега повелете драги мои
Специјална поздрав гушка до L-enna Незнаев дека сум имала редовен читач овде, мило ми е Btw, страстен слушач на драм енд бејс сум така да ако си за било каков концерт и журка од тој правец спремна сум да те дружам! Имај пријатна вечер женска !
Најнајспецијален поздрав до julie77. Затоа што секој пат кога имав мака, ми пиша по некој утешен збор, фала.
СП до Росонерка....нај СП до тебе Значи како си ме изнасмеала, се` ме боли едвај се смеев, ама ФАЛА ТИ.... Раџај синове....ах аха ха ха ха
Па и јас да поздравам, а Сакам да упатам еден поздрав до Шилеа. Имам некоја посебна почит кон неа и кон тоа што го прави. Идемо даље Најспецијален поздрав до другачки диеталки Дузи, Џинџер, Трендафиљ, Или-Пили, Мона, Анат, Лудото.. Почастете се со здрави калории Понатака сакам да им упатам гоооолем поздрав и гушка до: Луничка, Ливинг-Глам, Мис Индипенднт, Лепа, мама Лолита, Крејзи ин Лав19, Серафима, Руби, ... За сите по една
... До женичките кои си ги сакам од феминава... Ако набројувам, ќе промашам некоја. Уствари сите ве сакам...
DeMelo колешките (мислам дека цел форум научи дека сте колешки ) илипили и Гордана Ади888 Анатх (страшно ми фалите со малиот) Лолита и СП до сите што беа на Пиво Фест. Поголема гужва немам видено во МКД до сеа
голем поздрав до сите ФЕМИНКИ поздрав до- илипили перла очила julie77 I.love.your.lips green.eyes connie srcekrsacka Гордана Сара123 Ади888 Snow-Queen иванаМКд Elenuskaa глосј-гирл ОГРОМЕН ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ВАС МИ ФАЛИТЕ МНОГУ СИТЕ ВИЕ И ЦЕЛИОТ ТИМ НА ФЕМИНА извините ако некоја не ве пишав... сите сте поздравени од мене и гушки до вас
СП До crazyinlove19, Lepaaa, ilipili, Witchy-style, pamelche, blond, girl-miri И СП До сите шо беа на Пиво фест и шо имаја незаборавен провод Ве љубамм