Мене срам ми е веќе да пишувам таму . Досадна станав веќе :geek: . Поздрав и до тебе Спаркс, едвај чекам да се распишуваме асално од септември. Спојлер Мислам дека сега со љубовта на твојот живот ќе имаш проблеми. Мене патот ми се ослободи.
Што мислиш, зошто ја буцкам јас Штрумфета да пишува? Па да не излеземе ние две само опседнати, вака ако се повеќе луѓе помалку се приметува Гледаш и на тебе мислам Ај готово, доста е офтопик
...до Трендафилка бедес. Свака част за достоинствено истапување, во твој стил. Од мене имаш симната капа, и аплауз, заслужени. И до Лилит-он како им предвидуваш постапки и како успеваш и вака преку екран да анализираш луѓе и постапки, браво браво.
СП до сите кои моментално се залепени на САКАМ ДА КАЖАМ и истражуваат што се случува и која е другарката на маца... каква фама се дигнала за ништо... а јас со цел памет вртам низ страните да видам што е работата... и јас трачарка тешка сум, признавам ! И сп до лилит, ме изнасмеа со најавната шпица за следната епизода
До сите оние кои редовно си ја гледаа серијата Опстанок. Ех времиња беа тоа.. http://www.youtube.com/watch?v=XH-yIMoysX0
До сите кои сакаат да се здебелат Па ајде, да навалиме народе А покрај пицата, една ладна Кока Кола малку за освежување
Морам еден контра поздрав да манам за инат на пицата, најголем СП до сите што сакаат да ослабат! Да видиме кои не има повеќе
Сп до Esperanca i Manja 666-фала ви девојки на прекрасните зборови И вие ми мене ми сте супер До Blond Колешка ми Starbucks Ким M.a.r.y.l.i.n Elenuskaaa Lux Anggell Perla Miss Rici Miss Cuper Tessie-некако ми се изгубе Doozy,gingerchil.Ludoto и останатите диеталки со кои што се бодриме Ајде доста е сега за сега Бакнежи и гушки до ситее
СП до сите оние што имаат по барем 1 пријател/ка на форумот со кој/а што можат да разговараат за се..Искрено мило ми е што јас ја пронајдов таа личност, овде на форумов..
Овој список ќе биде малку подолг. Поздрав до Марама Мис.Ричи Теа.Еспосито Грл-Мири Глосичка Заборавена Еленушкааа Трендафилка Цртан-Филм Алеси Гордана10 Лукс Старбакс Милена.Торес Шпагета ИванаМКД Т.е.д.д.и Фиги Повелете девојки.