Јас ќе ги поздравам Sara123, crazyinlove19, Serafima, Gordana10, Perlaa, Snow queen, Artemission, IvanaMkd Еве женски разладите се Спојлер
Sara123 & crazyinlove19 фала за вашите поздрави и ви испраќам поздрав бек. Исто специјален поздрав праќам и до: -tea4e -pamelche -perlaa -esperanca -Artemission -Alesii -Hurrem-Aleksandra -Anna-Banana -danichap -rossonerka -Elena-97 -Elenuskaa -IvanaMkd
Хехех Спаркс ако почнам да коментирам ќе имаш конкуренција за Елајџа , за тоа ми е ( ) . Се шалам, ве следам и ветувам ќе коментирам, баш деновиве сакам да почнам втора сезона да ја гледам од почеток. Ти праќам гушка тебе и Каролин . И до сите стари и нови вампирки ..... И една посебна огромна гушка до Мишела .
Брееј колку поздрави, туф. Ајде и од мене поз бек до BlackSwan5 crazyinlove19 Sara123 ilipili perlaa I.love.your.lips Glossy-girl и butterfly33, зашто се пронајдов во нејзиниот поздрав бирајте
Сп бек до: anabel-a, Elenuskaa, marama, Gordana10, kravce, crazyinlove19, Divinebutterfly, stetoskop . Сп до Srekicka, Fearless, Tenna, meU . Едно освежување!
СП до сите на кои онаа guitar им иде на живци! Жалосно што го делам воздухов со вакви луѓе. profil/guitar/ АУ!!!!!! П.С Могучи трол.
До Реинбоу Со молба да ми ги избриши мислењата во Презимиња за во брак оти и онака се офтопик, од досада се глупирам, да не помисли некој стварно е
Па најдете прераскажувач! Оти не не прашате нас, уште еден поздрав до сите што беа присутни вчера и знаат што се случило