СП нај СП до Горданче, кај си мила, се загубивме скрос СП и до борците за слава и рејтинг, полека да не се скарате, ја нема таа „една“ па да ви ја скрши кичмата, да видите чија е титулата (морав да се пошалам, извинете ) Сп до трендафилче и гоу Ахм, Сп и до Ненуш
Сакам да и упатам СП на Прити... знам дека утре кога ќе отиде на работа ќе го види. И сакам да те прашам толку ли се срамиш од тоа како изгледаш па ми праќаш лажни слики??? Ама да знаеш те откривме . П.С Сликите по дома ти се WOW
СП до друштвото пред малите екрани на вашите компјутери,и ве сакам сите и што ме поздравивте и што не ме поздравивте,,,,,,,,,,,,кога ќе ве запознаам лично...... наспецијален до интересната дејзи,ким,вики44,мисс индепендент,анннни,оффспринг,ненуш,ииииииииии незнам кој друг ама до овие најпецијален
вечерва ми го продолжи животов од што се смеам... и не само ти, туку и Гоу Грл, Ангелче со нејзината фраза-Лајкнете за да бидете лајкнувани! , мојата драга Оффспринг и сите што ги вати ЛАЈК- треската! ве сака сите Оззи Ејнџел Федерер
сп до лижалка, гоу, lilit, докторката, кате21, ангелче, виножитка, карак, оффспринг, дејзи, спичлес, трендафилка, озбилнажена.............. и до ситееее лајкгрлс лав јуууууууууууу
Еве сега од мене една доолга листа на поздрави ама не е ранг листа Специјален Поздрав до Горде зошто одамна немаме зборувано Поздрав и до Трендафилче зошто има убава смисла за хумор штом успева да не насмее аа да не заборавам и има најмногу фемина лајкс За Ангелчето уште еден поздрав тука упатувам поздрав и до Вајлд и Анни Поздрав до Спичлес дека ни е полна со позитивна енергија и ни е насмеана Поздрав и до Лоли , Анфеитфул, Ненушка, Викиче , Карак , Смајли, Роуз, Тенкаи , Скај Грл , Докторката , Бројче, Лижалче, Кате , Ирена, Ана , Душица и Багуфче,Винтер и Самр Грлс и Данилела дека се најголеми играчи на форумски игри Упатувам поздрав и до Гоу и имаш и од мене еден лајк и Специјален поздрав до Џули и јас те обожавам и ти кажав веќе, да не се повторувам долга листа ама пак некого заборавив знам и до нив упатувам поздрав, кој заборавив нека направи ми се допаѓа( ) Редактирав за да ја додадам и Сеси.
Лукс позз и до тебе СП до сите кои сакаат да бидат лајкувани. СП до нашата најпопуларна лајкувана фемина грл Трендафилка.You've got the moves baby
Сп до Луксче Посебен специјален поздрав до Трендафилч- позитивче највисоко рангираната форумџика по лајкови Срцка И специјални поздрави и до сите вас форумџики.