СП до: КИМ Кети Илипили Милена.Торес Перла Монна Ана-Банана Глоси Дивајн Гордана10 Стоименовска Очила Мања Лепа Батерфлај33 БАЦКИ ДО ВАС БЕ
Фала ти срце мое Исто ака поздрав и до Adi888 Glossy-girl Колешка ми k.i.m kathy-style manja666 milenna.torres Monna.Monna perlaa starbucks Stoimenovska Witchy-style Amy Lee Ludoto Doozy Annath
поздрав до цуцињатаа Adi888 butterfly33 Glossy-girl ilipili k.i.m kathy-style manja666 Monna.Monna perlaa starbucks Stoimenovska Witchy-style (фејзбукфилм де ) *********
Да не остана покуса. Adi888 butterfly33 Eleonorastrumica ilipili k.i.m kathy-style Lepaaa manja666 milenna.torres Monna.Monna ocila perlaa starbucks Stoimenovska Witchy-style
Еве ви сп.. доо Adi888 butterfly33 Eleonorastrumica Glossy-girl ilipili k.i.m kathy-style Lepaaa manja666 milenna.torres Monna.Monna ocila perlaa starbucks Witchy-style Еве и за освежување..
СП поздрав до: Adi888 butterfly33 Eleonorastrumica Glossy-girl ilipili k.i.m Lepaaa manja666 milenna.torres Monna.Monna ocila perlaa starbucks Stoimenovska Witchy-style [imghttp://www.longbeachstuff.com/wp-content/uploads/2012/02/Chocolate-Festival-longbeach.jpg][/img]
Поздрав до L-enna. У врска со миксот од Рејдиохед и Морчиба, нема промашај бе, пссс.. Пушти ми од енЅерото навака, јас че ти пуштам ракија тебе. Те гушкам мори.
НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ ЗА Adi888 anggell butterfly33 Glossy-girl ilipili k.i.m kathy-style Lepaaa manja666 milenna.torres Monna.Monna ocila perlaa starbucks Stoimenovska Wild.Child Witchy-style
crazyinlove19 Lepaaa ilipili Witchy-style pamelche blond girl-miri Anna-Banana TheaEsposito Alesii Gordana10 Elenuskaa Glossy-girl Stoimenovska Divinebutterfly CIA Annie.mk1 И еден најспецијален поздрав до K.I.M Да те настрвам малку Spoiler
Поздрав бек до Мања и Ана Банана. Џинџерке, наместо да прам толку напори за да ти го пратам езерово до таму (не дек ти немаш, ама нашево поубо е ), дојди ти Охрид. Ти ќе уживаш во езерцево, јас во .. мирисот на ракијата. 2 во 1 бе. Јас минатиов викенд требаше таму да дојдам ама баба ме зафркна, не беше арна. Ај можда друг пат. Ко ќе дојдам ќе ојме да јајме во Мерлин, аку си ти на диета. Моја кривица ќе е, не се секирај. Те чекам навака, а уш појќе те гушкам.
СП до сите кои кога ја прочитаа buce.999 веднаш помислија на N.A.T.A.S.A ! Пцуе, грми, алал да и е! profil/buce.999/
.. до сите вас девојки до кои допре мојот пост во СДК и ви измами насмевка. Убаво е да знам дека ве има многу на кои ви е мило. Ви благодарам многу.