Специјален поздрав до KRAVCE-многу го сакам твојот аватар а не знам да објаснам зошто JuLleE- за отвореноста Annie.mk1, danniela5, fallenangel,-се надевам се е во ред
Јас веднаш да вратам на поздравот на луничка зашто ми делува толку силна, а емотивна, и во некои моменти се пронаоѓам во неа во ситните работи во кои ужива и еден сп до CrazyStupidLove со она смајлито од скајп ама од новиот скајп
Еве и од мене еден до кравче и луничка, редовно ве читам во сдк, и ми сте едни од омилените поради силната позитивност и приземините погледи кон животот.
СП до: gingerchild Сара123 TheaEsposito Gordana10 JuLleE Ilipili Tea4e Pamelche Adi888 butterfly33 milenna.torres Monna.Monna
поздрав до ади888фала за поздравот илипили---перла---и.лове.јоур.липс---Н.кетј.ми фали вашето и нашето чатување грен-ејссекогаш ке паметам дека си со мене сара123 теаБ гордана пелукина те немам читнато одамно... модераторкии поздрав и до васме поправавте доста во почетните грешки Glossy-girl---лепа---анабел-а---мома-мона ИМАЈТЕ СЕ НАЈУБАВО
СП до: Adi888 anggell butterfly33 Glossy-girl ilipili k.i.m Gordana10 kathy-style Lepaaa manja666 milenna.torres Monna.Monna ocila starbucks Stoimenovska Wild.Child Witchy-style girl-muri
СП до.. - tea4e - Elenuskaa - PinkGir123 - Anna-Banana - Glossy-girl - TheaEsposito - Witchy-style - Rossonerka Spoiler
СП до Марамка, Мерлинка, Перлита, Ади... всушност до џенцките кои ме поздравија претходно, се знаат кои се