Враќам поздрав до T.e.d.d.y Girl-Miri. Ми го разубавивте денот. _________________________ Специјален Поздрав до Alesii BlueGirl Мис.Ричи
Позз бек Стоименовска, ама не ти требаа сликиве сега..И така денеска пукнав од благо, а сум на диета.Срам да ми е !..
Поздрав бек до: -bluegirl7 -T.e.d.d.y -Adi888 -Anna-Banana -Alesii -tea4e -Elenuskaa -Sara123 -butterfly33 Исто така СП до: -Glossy-girl -marama -BoaVista -Sarcence
СП до Лепита Перлита Колешката ми Горданита Есперанцита Ејми Лиита Куперита Ричита Кимкита Тедита Росоњеркита Серафимкита Стетоскопита Геита Лудита Анабелкита Дузита Ај доста е сега за сега повелете свежнете се
Огромен поздрав до ocila srcesrce Ве сакам,девојки ! Ви благодарам што ми покажавте индиректно дека барем нешто ви се допаѓа на мојот форумски профил. Сакам да ве почастам нешто,имајте убав ден.
Јас сите сакам да ве поздравам,баш сите,неќам да ве делам или да правам списоци Се надевам да уживате во летото
Поздрав до сите што ја сакаат The Big Bang Theory (јас сега ја открив ама надоканадувам), особено до Хипстер http://www.youtube.com/watch?v=u85u2ymD ... re=related До Tessie И до сите кои користат годишен одмор