СП до сите што не памтат кога последен пат си легнале пред полноќ и до сите што кога ќе легнат размислуваат на чудни, да не речам и глупи теми понекогаш пред спиење несоодветно за времето и местото... или па си кројат невозможни планови, т.е. тешко остварливи де.
Лутајќи низ темиве дознав некои работи.И затоа денешниот поздрав ќе биде наменски.. ilipili Lepaaa гледам овде ми мириса на свадба наскоро само напред... eli25 многу ми е мило што е среќна и задоволна Serafima да се врати под итно manja666 ми се допаѓа острината на постовите teddybear Зашто не сака да се мажи...
Голем поздрав и од него до мене. Не знам зашто, ама секогаш кога ќе прочитам Џони, ми иде да кажам инглиш и ми текнува на мистер Бин.
^ Поздрав назад и до тебе Поздрав и до Серафима Перла Ким Есперанса Теаеспосито Пплавуша17 Сноу, ми фали бе ми фалан нејзиноте постов, некако шубе е без неа тука
Спд до marama Обожавам да ја читам , знае да ме натажи и насмее преку некои нејзини објави . Не ја познавам ама знам дека е девојка цврста како карпа и посакувам се најубаво во животот од срце.
Spoiler За вас најнајнајспецијален поздрав Сара123 Ади888 Глоси Tea еспосито Лудото19 теа4е Стоименовска Ким Гордана10 и за сите други феминки кои се зачленети на форумов...Ви посакувам прекрасно лето
Поздрав и од мене до сите Феминки кои тука ме поздравиле Јас ретко тука читам, па ете не сум ги видел Вашите поздрави. А моите Специјални поздрави до Вас, некои ги имате добиено приватно, а некои наскоро ќе ги добиете Инаку, немам само 5-6 мислења. Има грешка кај мене, Фемина не ми ги брои сите мислења, а ми ги брои сите звездички. И така, математички, расте просечниот број на звездички по едно мое мислење. Мислам дека имам околу 40-50 мислења до сега. Ако сакаат модераторите нека го поправат ова, колку да немате погрешна претстава за мене