СП до сите што ме поздравија, иако им стаив лајк Поздрав до Гоу(те бодриме да станеш главна Nо.1 на листата ), Трендафилка(која ги израдува мама и тато дека е прва ) ,бројче, Лукс, ангелче, Оззи, Оффспринг,Ангелче,Вајлд Чајлд, Вајлд Ејнчл,Душица, Винтер Грл, Докторката, Лолипоп23 (други кои сум заборавила нека ми кажат, ќе им ставам 10 лајк ради тоа што сум ги заборавила ) Редактирам да ја додадам И Дејзи
поздрав до сите и благодарност за соработката со лајковите ве сакам овај де.....лајкувам сите (ова со лајковиве и амбициите е шега...колку да ни биде позабавно )
сп до сите кој што ме поздравија кој што ми честитаа, а и оние кој што ме заборавија со читањево ќе се потсетат на мене и ќе видат дека и јас мислам на нив.
Епа вака Сп до: Спичлес-позитивката наша Мисс-Индепендет-Одамна си немаме направено муабет мило Трендафилче-најлајкуваната феминка Лукс,Бројче,Аннни,Виножитка,Лолипоп,Викичче,Кате Џули-која ми е посебно драга Аннии,Ангелче,Дејзи,Багуфче,Вајлд Чајлд Сполидбејби,Теддибеар,Винтер грл Оффспринг,Ози,Душица,Докторка,Сесилија,Карак,Ким,Ирена И еден СП до Гоу-рибичката моја,која многу си ја сакам
Сп до... Спичлес. Докторката Белен Асбент Скајенџл Вајлденџл викиче багуфче анннни анни ангелче тедибеар ива-мици ким снејк Спојледбејби Miss-Independent Смајли вајлд чајлд и анфеитфул. Дејзи. ( Кој сум заборавила нека ми извини )