Специјален поздрав до WomanInLove, која моментално е далеку од дома Со желби за незаборавно и бериќетно лето во Америка!
Феминките кои ми оставија поголем впечаток. Snow-Queen Hipica Gordana10 k.i.m Lux Spoiler Повелете разладете се
Сп до Ана-Банана Дузи и Хипица..Дури сега го видов ова Извини касно палам Затоа Хипи тебе ти ги испраќам сите овие за тебе . Дуза е на диета,неа не и давам,на Анево ако не ти се многу дај му еден
Задоцнет поздрав бек до CIA Правам кафе пауза пред фемина, па еве споделувам со тебе една шолја слатко турско со кајмак. Имам и локум ако сакаш Чорбаџиски со оревчиња
СПД до : * esperanca* *starbucks* *hi* *marama* Девојки да знаете иако одамна ве немам поздравено, постојано ве читкам!! Бакнежии!!
До сите заљубенки во било што, макар и во некое чувство или спомен и во било кого. Важно, условот е радоста на жешкиот асфалт. http://www.youtube.com/watch?v=5zSket6K9PM
поздрав до сите феминки,до сите кои ме слушале и ме сватиле во таа ситуација, сите кои беа со мене кога бев сама,сите тие кои споделува и верува во мене, сите тие кои има време за мене...-ви благодарам поздрав и до сите кои ме критикува на почеток на мојата фемина,на моите почетнички денови,кога не знаев каде и која тема е каде,сите останати кои ме прочитале низ темиве.. НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО ЦЕЛАТА ФЕМИНА И ЗА ТОА ШТО ПОСТОИ ВАКОВ УБАВ САЈТ!. имајте сите се најубаво во вашиот живот и прошка до вас ако сум ве навредила некогаш во некој пост гушки до сите вас гирл-мири
Голем СП до ТеаЕспозито,порано се запознавме преку една друга страна се надевам дека ќе се сетиш на мене и дека повторно ќе се видиме и СП до Глоси грл,супер девојче е и за свои години има многу зрели размислувања.
СП до.. - sweetyy1 - Stoimenovska - Lady17 - dolly.doll - CoOlLady - Alesii - Glossy-girl - ocila Ќе ми фалите девојки ..