Луничка - затоа што ми е многу посебна Мартинушка - онака од ќејф и за да го пренеси позз-от до знае кој Калиоп - затоа што знае да ме насмее до солзи и ми се допаѓа премногу нејзиниот карактер и сите кои ме поздравиле
До сите што како мали носеле опинчиња! Ги најдов моите, полускршени, стари, смешни, малечки, мајка ми им ставила Л и Д за да распознава кое носам Ах, детство.
Поздрав назад до Шилеа, ме врати назад во детството. Опинчињата сум ги обожавала, мислам во нив имам проодено. Имам слики како мала кај што ги носам Уште ги чувам в село ми се. Поздрав и до сите кои мислат дека не заслжувам БАН во темата Морална поддршка за сите што сакаат да ослабат
Од мене еден поздрав до Lux, и јас си сум опседната со слабеење и си го мразам стомачето. Не си сама, и не мислам дека имаме проблем само затоа што сакаме рамен стомак и тенки нозе! Што му знаеш, можеби такви си сме ние кичевчанките! Од мене имаш морална поддршка И до Shelea, мене не ме врати баш во детството но ме потсети до најубавиот помин во Бугарија со играорната пред неколку години
Си ве читам јас иако не би пишам многу многу. Посебно поезијата одлична е! De-lovely, Shelea, Hayley, innablood, многу ви ги сакам песничките пишувајте почесто.
до CIA, Lepaaaa и AnaKarenina чисто онака оти ми се топ 3 ви пракам еден куп насмевки и малку благо да го заблажете уште толку летово и се надевам дека во киндер јајцата се крие по една ваша желба,па да ви се оствари
Е ај да ве облажам, да не ви падне шеќерот. Специјален поздрав назад за lunicka, esperanca и Special.Someone, дури сега ја прошпартав темава. Спојлер Огромен поздрав и до Gordana10, личност која и се восхитува на Италија исто колку и јас Спојлер И малку од овие за останатите, бирајте : ilipili, Glossy-girl, Lux, Ammy.Lee, pamelche, Butterfly15, Lepaaa, marama, anabel-a. Спојлер