Поздрав бек до: lunicka, gingerchild и chocolate.chick. СП и доЧ Гордана, Илипили, Ади, Лукс, Ким, Анабела..
До Гордана, Теси со е на крајот, Стетоскоп, Лолита, Моира...Не знам што да ве почастам пошто можеби сте на диета, па овошен ден, протеински ден...да не згрешам де, затоа еве ви Спојлер па купете си што сакате
Уште колку пати можам да ја поздравам Џинџер чајлд? Многу сакам да те читам, ептен си ми позитивна. Поздрав и до Ана Каренина и нејзе сакам да ја читам.
Утрински специјален поздрав до Abeja julie77 blond, fallenangel, girl.23, glow Miss-Independent Justice.Girl Unfaithful18
По еден поздрав праќам за -lunicka -Serafima -ilipili -tessie Е злото да те заборави,MSkorpionke,те заборавив,ама еве редакт. Поздрав и до читаната ми MSkorpionka.
Прв пат во темава, и морам да си ги поздравам: кравче - затоа што се пронаоѓам во нејзините мислењата едно 99% Скорпионка - (не е заради парите жими мајка) затоа што се пронаоѓам во нејзините размислувања 90% славица999 - оти во моментов си го пржи г`зот Анатх - ја обожавам нејзината смирена строгост низ постовите гирл1985 - за да ги најди нејзините бејбиес Спојлер п.с. Ма каква диета, треба енергија за да се трча по дете
Дур да ја најдам песната, ме претрка СП до Eli25 (се омажи и веќе не и требаме ) и Моира (заради објективноста и приземноста и семејните вредности и поставеноста спрема туѓите емоции и ќеркичката и советите...) еве ви едно позитивно песниче http://www.youtube.com/watch?v=n6j4TGqVl5g и до starbucks, MandyLane, Mishela и Srekicka со по еден хамбургер од 7мица
Чоколејт.чик Фала за поздравот прими гушки и бацки и еве едни вакви за тебе .. Поздрав и до сите кои обожаваат еклери Ако сте на диета како мене само погледајте ги
Ти заслужуваш БАН повеќе и од БАН КИ МУН, да се употребуваше овој термин во неговото изворно значење, не знам дали ќе го одбиеше како титула, па да бидеш принцеза,кралица, гувернер... Поздрав до тебе и јади нешто, да не те дувне ветер (ти ќе си слабеела, ти дојдам таму со еден полнет стек од кај вили па ќе видиш ти ) Поздрав до Луничка која секогаш ме замислува со нејзините мислења, кои секогаш како да кријат некоја тајна Поздрав и до Џони "Вајсмилер" (го пофаливме и одма го снема), до Елементал и Деилајт, кои не пишуваат често ама кога ќе напишат вреди да се прочита, до Иксмен кој се чудам како не го мрзи да дава љубовни совети , изгледа наоѓа забава во тоа. Поздрав до Кате21, Перла, Артемишн, Ешлинг, Кравче, Жапче, Љубам и нејзината Мила, Серафима, Памелче, Анабела, Волфче, Марама, Реинбоу, Росоњерка, Славица, Лолита, Анатх, Скорпионка, Ели25, МеУ, Моира, Трендафилка, Еми.Ли Поздрав и до сите останати, имајте убав ден И како што е редот нели, поздрав до сите со следната песна (по нежно, онака утрински ) : http://www.youtube.com/watch?v=Qt2mbGP6vFI
Сп до Памелче, Чоколејт Чик,исто и до Ади,Дивајн,Колешка ми,Ким, Ејми Ли,Дузи,Лудото,Џинџерка,Анабелка Повелете освежете се
pupi.girl TheaEsposito Sara123 Девојки најспецијален поздрав до вас и еве разладетете се со еден коктел
CП до -Milenna.Torres -Majuv4ence13 -Cat 250 -TheaEsposito -Alesii Освежете се женски... download/file.php?mode=view&id=78692&sid=qHKUaBzNPnVhXqG4XhMsZz7DS71wt0a0