Позз бек до моите мили: -Alesii -ocila -tea4e -Sara123 И СП до: -Hipster -Shelea -pupi.girl -Snow-Queen -blueeparadise
До сите Правнички на форумот За изузетно добриот стил и вкус, кога е во прашање облекувањето . Стилот не кошта пари, ами мозок. А правниците го имаат. Не се сомневам и во изборот на мажи
СП до АнушкаНестле , се надевам дека најубаво си поминува на одмор и кога ќе се врати да види дека додека таа уживала имало овде некој кој мислел на неа . СП и до MandyLane , затоа што е прекрасна девојка со која имаме слични интереси . До Lepaaa , затоа што е една од нај среќно заљубените девојки на форумов , и зрачи со позитивна енергија . А дефинитивно е и една од најубавите според сликите во Модни Критики . Гушки до вас три .
Jaс ги поздравувам оние кои ставаат убави слики од кафиња тука бидејќи ги спуштам и си го красам компјутерот (занимација ми стана)
AnuskaNESTLE(оддамна ја немам видено на форумов,а имаше многу убави и содржајни мислења) doozy(фала ти многу за советот за диетата) gingerchild(фала и тебе многу за советот со диетата) Hipster(за убавите мислења и затоашто е многу мила) milenna-torres( ) Stoimenovska(срцкааа моја) srcesrce(затоашто е многу мила ,фина и разбрана) bluegirl7(фино девојче кое е интересно) Hurrem-aleksandra(за сличните работи кои ги сакаме-сличниот вкус..за тоа што е секогаш тука да помогне и тако то) smilly( ) Спојлер (и тие другите што секогаш ве поздравувамм )
Благодарам Сесилија за поздравот Јас дури сега, случајно го видов Прими и ти еден голееем од мене. Вистината е дека јас никогаш не ве напуштив, само што од пасивен посмартач на форумот, се враќам во функција