СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВИ РАЗЛАДУВАЊЕ ЗА СИТЕ МОИ ФЕМИНКИ ПОЗДРАВ http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0YG1QxWfVlQ3kW7ThOFwPAfpghZZ15VGJYOYpDdxS_MJsQcWpswВи се допаѓа ли мојов избор
ЕднО позрдав до тие што ретко менуваат аватари читај ( Gordana 10 and Jullie77 ) Абе Горде јас немам ништо против твојот аватар напротив поинтересно ми е не читам име одма знам по слика за кого се работи . Јас мислам дека личиш на женцката на аваторот затоа не ја менуваш ! :geek:
^ Се приклучувам на поздравов, и освен Џули и Горде јас ќе ја вклучам и JuLleE. Откако сум тука знам дека го има истиот аватар и е една од првите што ми оставија впечаток. Поздрав до трите.
ООоооо ептен данкешен за поздравот, ме изненади.А мор Венди ами ми спомнале за аватарот мој, смени го, па смени го, е не може и сега шо прајме? Ете видиш, сликата и одма знајш за кога се работи. Поздрав и до тебе мор Венди А поздрав и до Ади, со опера од Џузепе Верди, те ја Поздрав и до џенцкава над мене
^^ Хахахаха Гордеее ме изнасмеа СП и до тебее Уште и СП До Анимк1, Дивајн, Ким,Илипили, МиссРичи, Мрс.Купер, ЦИА, Синдарела5,Памелче
Unique.chick! Зошто е млада, идна мамичка, на која кога и ги читам постовите добивам впечаток дека е (многу) среќна и баш ми е мило! Повели, знам дека сакаш лимонада!
Враќам поздрав ocila Bluegirl7. Девојки,ви благодарам за поздравот. Ми го разубавивте денот. Денес сакам да ја поздравам Ким.