Сп до... Спичлес. Докторката Белен Асбент Скајенџл Вајлденџл викиче багуфче анннни анни ангелче тедибеар ива-мици ким снејк Спојледбејби Miss-Independent Смајли вајлд чајлд анфеитфул Горде лолипоп Лукс и трендафилка Дејзи. ( Кој сум заборавила нека ми извини )
Дејзи немора на секоја секунда да поздравуваш некој. Па и копи-пасте истото од предходниот пат Очаен начин да добиеш Лааааааааааајк Не стварно, се извинувам ама мразам патетики во крајност. И лигавења. И да не сум офф топик ги поздравувам оззиче, Трендафилче, Лилитка, која прееска успеав да ја расположам и баш ми е мило поради тоа. И ги поздравувам сите други дежурни лајкнувачиииии !!! Сакам лајк4еееее (последната реченица содржи доза сарказам)
СП до сите од четот кои се изнасмеаја слатко од фотосесијата која штотуку беше проектирана и коментирана
СП до тебе мило...Од твојата Викче СП и до Дејзи со нејзиниот прегледен и специфичен начин на поздравување
сп до сите жени у цел свет па доста се поздравиве мегу нас секој ден исти позз малце да ги позз и другите хахахахахаха поззз и заааа сите будни форумџики позз за мене и пак за мене
Сесилија, еве поздрав од мене! Мене лично ми се допаѓа твоето чувство за мода, по тоа си ми паднала во очи и по интересните постови со некоја иронично хумористична содржина! Поздрав! И специјален поздрав до сите форумџики што со шоља кафе се на Фемина во моментов!
Сеси не си заборавена и дај постирај некое сликиче од оние преубавите штикли. Поздрав до цела Феминка.