Сеси, не знам во која тема си ме читала, ама како и да е, факт е дека отеков денеска со песнава. Спојлер Ако е од СДК, читни си и во темата за киксовите на песни, да не отекувам дополнително, оти претерав. А уствари и сега гледам дека и таму грешка сум го допишала стихот на годината. Поздрав до тебе за финтата со доматното пире, мислам, батко Ѓорѓија мораше да проба све то - this is it, ако качам некое кило плус памти си, имаш частоФка од мене. Спојлер Леле, ќе си ја ставам во потпис фамозната реченица „дааалеко си, дааалеко си, дала сам погрешнима“ - не знам од кај ми се појави певецов вечерашен, ми се замота у глава песнава (пак).
СП до CIA, Glossy-girl, pamelche, Beaty, Alesii. Спојлер Овој пат, не ставам слики, оти ќе ми се пријаде во доцниве часови.
Еlennaa поздрав бек Сп до : TheCandy880 lunicka tea4e anabel-a Glossy-girl bluegirl7 Mrs.Cuper ilipili Sweet-child Gordana10 Stoimenovska Majuv4ence13 doozy CoOllLady gingerchild Hipster srce-srce pamelche Sara123 snowqueen smilly BlueHeart Hurrem-Aleksandra Vikita anuskaNESTLE madonna ludoto19 milenna-torres sarence Adi888 TheaEsposito Hipica rossonerka многу ве сакам и обожавам да ве читкам
Позз бек Алесии ! И СП до сите,ама баш сите други феминки ! http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM
Поздрав назад и до тебе ALesii Исто така поздрав и до колешка ми Гордичот Smiley 22 Gingerchild Doozy Lepaa Anabelceto Mrs.Cuper Kimi Miss.Rici-пак се изгубе Divine Buterfly Adi 888 N.Kety Tedy Grey-не се грижи побрзо ќе помини времето мила Lunicka Ljubam Pamelche Ludoto И сите останати драги феминки кои што не сум ги поздравила Повелете за сите по нешто
ilipili немој да ми течат лиги по ова погоре,знаеш ли колку сабајле вежбав,ако ми го отвориш апетитот ти си крива да знаеш поздрав бек за тебе Исто така и поздрав и до милите ем драги Magnolija, MandyLane, Trendafilka, zhap4e Doozy RainBow Gordana10 Divinebutterfly TheCandy880 Shelea Ама се заразив луѓе со поздравиве повелете