СП до marama. Spoiler Не сум сигурна, мислам дека те видов на југодрво во 7б. Извини ако те погледнав чудно.
Дузи-за ветениот сладолед. Старбакс-за помошта околу матурата и подршка за уписот на факултет. Читам дека светот ти е розев, држам среќа секогаш да ти биде розев Лукс-си знае сама зошто
^ Баш ја барав темата Кого сакате да го запознаете од форумот? за да те пишам тебе, гледам си ме поздравила. Телепатија, можеби. Огромен и до тебе.
Да се расфрлам наутро со нови поздрави На ред се blond Annie.mk1 antonina anabel-a, kate21 Peppermint
Ја пуштам песнава и одма спомени од детство-Тропска горештина со Ник Слотер, со хавајка кошула како скока во својот џип и брка негативци Поздрав и до тебе ljubam и до Тропска горештина, и еве едно спотче да денсаш секси по дома http://www.youtube.com/watch?v=39YUXIKr ... re=related
Да додадам уште еден специјален поздрав до Blond... ме изнасмеа со продавачката која те изнервирала.. ахахахахаха
Најголем Поздрав Бег до Adi888 Исто така големи поздрави праќам и до:: -Милена.Торес -Алесии -и сите останати кои од сабајле си буричкате по Феминчево...