Денес малку подолг список за поздравување... AnaKarenina - Девојко, секој збор ти е исполнет со уникатност и перфекционизам..браво. Hipster, Snow-queen, Esperanca - многу сте ми мили Rainbow - иако често ни ги затвораш темите , ние пак те сакаме Gordanche, k.i.m - Гоолеми прегратки до вас Ilipili - личност со волшебно срце Ljubam - Мила Ирена, твојата уметност ја исполнуваат и твоите зборови и твоите дела.. Позз и до Мила (на Relax сум кога ги гледам твоите фотографии и ги читам твоите зборови) Tinkerbell, Trendafilka - Иако не ве среќавам почесто во темите, вие ќе останете оние кои ми оставија најдобар впечаток кога дојдов на форумот Marama, Lepaa, BoaVista - ете јас од кај црпам инспирација за модата..Прегратки до вас Shelea - Уникатноста ти е јака страна, нека остане и така... Bluegirl7, Lady17, Sweety1, Alesii, Witchy-style, dolly.doll - Бакнежи и прегратки до вас.. Еве нешто... http://www.youtube.com/watch?v=Oo4OnQpwjkc
поздрав до сите на овој форум кои секојдневно одвојуваат малку време и решаваат по некој проблем ве сакам
СП до Марама,Лепа,Еспeранса,Боа Виста и Сепхора.Баш ми е мило што имаме волку згодни и модерни феминки.
Сп до anamariia.x3 stoimenovska marama Hipster mims89 zhapce Chocolate.me lux Повелете девојки. Почастете се.
СП до Сара123 lunicka (баш ми е мило моите мислења што побудиле таков впечаток кај тебе ) Serafima stetoskop
Hipster, обожавам кога ќе постира во “Што си купивте последно?“... Прееска ти ги зачитав постовите, и вака останав ! Како на горенаведената тема, така и онаа за Асос. Асос го купи, речиси цел, сега што е следно? Би ти подарила еден огромен ваков шкаф, кој ќе си го влечиш насекаде со тебе, зошто не верувам дека куфер те пакува! ...ти завидувам!