Луда си Лепа ме изнасмеа да ти кажам Баш сега се расправам по дома, за пари за шопинг, никогаш не ми е доста мене, не иде на арно Ама и ти не си поарна, секоја недела по некоја комбинација во модни критики со различни парчиња облека, кои се прекрасни, така да и ти не си подалку од мене изгледа Ти балогарам на куферчето т.е на шкафчето, не видов убаво, повели многу сладолед за да се исвежиш
Таман работа бре, јас сум секогаш тука на располагање да објаснам на долго и на широко за животните. Мај плежр. Гушкам!!
Е сега вака сакам да си ги поздравам : Сара123 Памелче starbucks Hipster Gordana10 ljubam Talita Glosy-Girl Sephora да и посакам добре дојде назад, stoimenovska esperanca Serafima Alesii kim Divinebutterfly blond lunicka anabel-a TheaEsposito Adi888 Ammy.Lee Elennaa Oбожавам кога ве чистам вас девојки низ темиве
ПОзз бек до Стоименовска Најсп до: Ketи-стајл Милена Торес Мона.Мона Мацушкаа Гордана10 Илипили Дивајн Ана-Банана Глоси КИМ Фернандез Ади888 Не ставам сега слики дека Илипили и јас од утре сме на диета..И не ја стрвам.
Хахахахахахаахахаха лелеле. Ано бе кај ми е умот.Се извинувам девојки Мислев на читам хахахаха А и ми се спиет мада,излеат затоа е
СП до сите што едвај чекаат да си го видат најубавто скопје <333 и секако султанките хурем александра теаче сара 123 теаеспосито алеси мајувченце и сите други што повторно ме забравија
До pamelche, дека сме најранобудни на форумов, може и прашина да забришеме, дворот да го заметиме. :geek:
Море Џинџерке, најранобудна или најдоцно-седалка (ама го кажав) Поздрав и до тебе. Може, може ја неќна у 5 сабајле правосмукалка уклучував, смукав (цел форум знае) Поздрав и до Анабелка
Ооооооох морееееее, маката моја директорска, од жегава не можам да лежам Анабелке тА гушкам чек.. имаш малце прашина на носот *фрц мрц со крпата*