СП до дејзиииииииииииииииииии. викиииииииииииииии аннннииииииииииииии ненускааааааааааааааа бројчеееееееееееееее багуф4ееееееееееееееее миссссссссссссссссссс индепендент оффффффсприииииииннннннннн гоуууууууууууууууу грл спичлессссссссссссссссс анниииииииииииииииииии аничкаааааааааааааааааааааа озбилна женааааааааааааааааааа тедиберррррррррррррррррррррррррр кате21111111111111111111 и двете вајлдддддддддддддддддд сега за сега овие ми текнаааа ааа и горданааааааааааааааааааа и душицаааааааа сори што те заборавив......
Специјален поздрав до сите девојки од вчерашната трета смена на чет..Ве гушкам Редактирам за посебно да го поздравам Докторчето
... SP do site sto me pozdravija... Sp do dejzi, speechless, wild.child, doktorka-an, angelche, skyangel, braveheart, ozzyangel...
СП голем до МисИндепендент Ако не има на вести зошто сме напраиле сообраќајка , да знаете дека она е крива
фала на поздравот и ти враќам со еден ист таков во дупла мера И не се секирај ти ветувам ќе ја избегнам првата бандера ...за втората не гарантирам ништо
Поздрав до сите што ме поздравиле, СП до Чика и Сесилија И до сите девојки кои се вљубени, оние кои наскоро ќе се вљубат и до оние кои не можат да си го најдат ранецот за во школо (јас си имав таков проблем на времето).
Позз Смајли Вики вечер пак те чекам СП до сите кои денес биле вредни по дома како мене Ве лајкува вашата зимска девојка
Фала Скај... СП до Оффспринг,Сесилија и повторно Даниела...Не знам дали го виде мојот претходен поздрав,па затоа сега пак..
Сп до сите што ме поздравија, возвраќам дупло, дупло. Си се препознав во болдираново. Сп до тебе, Трендафилке. Сп до сите останати, добро не баш до сите, ама сп за повеќето.