до Alesii. иако се немаме запознаено знам дека е многу,многу добра и мила личност ,сигурно една од најдобрите на форумов
Дулче Без разлика што ти немаш нестле во името, и мене ме асоцираш на нешто благо и слатко Џули знам мила, знам дека е слично и кај тебе, се надевам, само се надевам дека е период кој ќе летне, пошто нервите ми се при крај. Те гушкам
PeaceLoveBasketball..Срцка најспецијален поздрав бек до тебе..И нема да веруваш сакав да те поздравам дека си многу мила,ама напнав денеска со темава и си напишав на ливче во случај да не те заборавам... телетапија,срце телетапија Гушки до тебе
До сите вас паметни и згодни девојки кои на форумов ги има многу. Не сакам да издвојам никоја,ќе ве поздравам сите. Многу научив од вашите постови. Ете зошто е убаво да бидеш дел од виртуелен свет,има што да се научи овде,има.
До сите вас паметни и згодни девојки кои на форумов ги има многу. Не сакам да издвојам никоја,ќе ве поздравам сите. Многу научив од вашите постови. Ете зошто е убаво да бидеш дел од виртуелен свет,има што да се научи овде,има. П.С не ми излегува сликата Ве частам со по една прегратка
Упатувам огромен поздрав назад до Divinebutterfly, една од најмилите форумџики Spoiler Те читам редовно, и искрено се надевам дека на љубовен план се' ќе се заврши така како што ти сакаш и заслужуваш, дали по истиот пат или по друг, ти си знаеш најдобро. Се' додека е добро за тебе, секако, зашто заслужуваш многу, многу, најмногу љубов. И додека сум овде, голем поздрав до zhap4e, girl-miri, adi888, teddybear.
До срцекршачка и нејзиното смајли . Патентирај го девојко, ми се чини дека само ти го користеш. Не се тоа постовите ако не употребеш барем 3 или 5, ма не е битно . А така. Како Притица (ви текнува) на . Е и срцекршачка така со , само што она ти е помила и пофина едно 100 пати. Лејзи девојка, кежуал . Ја ти од мене едно .
СП до Chocolate.Me. Ти го читав последното мислење во Модни критики и изгледа како буквално јас да сум го напишала. Дури се имаш фаќано за некои ситници што и мене ми паднаа во очи. Еве повели од мене:
Поздравувам се нездраво и изветреано на форумов во "природна" или "исфорсирана" глупост ,небитно.Форумов немаше да биде интересен за читање без вас и вашите бисери.
Поздрав најголем до Кравче (не ми е лесно ,млада домаќинка ) И уште неколку до Штрумфета,Мања,Артемишн,Грин Ајс,Дузи и Дивајн Добра ви ноќ
до monna.monna затоа што не можеме да направиме асален муабет преку поракиве (а баш ме интересираше што ми пиша )