Фала ти мила за поздравот,се надевам и јас да биди се ок Фала многу,ме разнежни ти посакувам и јас тебе многу љубов и среќа и да знаеш мило ми е што се вклопи во форумов,што пишиш убави мислења и што не дружиш Супер си,продолжи така
rici.aaaaa PeaceLoveBasketball ceca-1 smilly glossy-girl sarence Gordana10 Mrs.Cuper ludoto19 Hipica pupi.girl TheaEsposito Sara123 Majuv4ence13 Stoimenovska
Rici.aaaaa PeaceLoveBasketball Glossy-girl Sarence Gordana10 Mrs.Cuper Ludoto19 Hipica Pupi.girl TheaEsposito Sara123 Majuv4ence13 Stoimenovska Alesii Tea4e Spoiler
милена ЌЕ ТЕ ТЕПАМ немој така..види у предходните постови колку пати сум те поздравила Иначе Теди поздрав бек мила Гушки до двете
Поздрав бег и до тебе срце- T.e.d.d.y. Миленче ај те молам никој не те заборави јас постојано ми те поздравувам... Исто така специјални и големи поздрави праќам и до... -Милена.Торес (за кого ти викаш дека те има заборавено?) -Алесии (некако те нема,ме имаш заборавено а? ) -Сара123 (моја активна султанке... ) Повелете: Spoiler :wink:
BlackSwan5. Пофалби до тебе, многу си ослабела. И поз бек до danniela5. И поздрав до сите султани, султанки, величествени итн со апел да ја олабават малку темата. Фала.
Исто така специјални и големи поздрави праќам и до... -Милена.Торес (за кого ти викаш дека те има заборавено?) -Алесии (некако те нема,ме имаш заборавено а? ) -Сара123 (моја активна султанке... ) Повелете: Spoiler :wink: [/quote] Јас тебе да те заборавам? Никогаш срцка моја
A нели е подобро само да пишете `Поздрав бек` (до тој што те поздравил на претходната страница или пред 6,4 секунди), отколку да копирате реферати составени од мал милион имиња и слики, за да на крај пишува само: `И јас тебе срце мое цмок ај лав јуууу `. Eпа тупење е работава, затоа што секоја тема се уништува. Hаучете да го цитирате делот во кој само за вас се однесува, пр. поздрав или директно посочување на вас отколку целиот текст, зошто нити личи на нешто, и предизвикува само кај повеќето феминки. Oн топик: поздрав до БлекCвон, која се одмара во моментов.
Благодарам Старбакс. Епа после толку пазење на исхрана редно беше и јас да ослабам , мада имам уште неколку килца за симнување ама ќе биде и тоа . СП најголем и до тебе . СП назад и до Лилбејби, ех мина одмарањето сега ме чекат горештините овде и средувањето на некои работи . Поздрав и до сите останати, не би да ве делам баш сега. СП упатувам ама баш до сите. Почастете се .
СП до LilBaby! Те поздравувам за постот погоре, го делам скроз истото мислење! Ми се расипа скролот на маусот од предолгите цитирања....