Специјален поздрав до сите членови на Фемина, а посебно до crazyinlove19, ме поздравила пред месец дена, а јас сега гледам. hock: Се извинувам за мојата задоцнета реакција, се надевам едно ладно пивце ќе заврши работа
Враќам Поздрав tea4e Glossy-girl Anna-Banana I.love.your.lips Девојки,ви благодарам за поздравите. Специјален Поздрав до Gordana10 и до Snow-Queen. Сега се по старо,гледам си се вратила на темата сонови. Ние те чекавме.
blueeparadise starbucks esperanca Artemission MandyLane Поздрав, цурки. Обожавам да ви ги читам постовите во Сакам да кажам, мудрости и вистини.
Јас сакам да ги поздравам тие султанките,што си се поздравуваат,и темава е направија во "Величенствениот". Иначе еве денес marama сакам да е поздравам! А да, и FortuneTeller.xD ( се заборајвме ) и honorthyself.
СП до сите оние кои што не се зависни од Нутела . Помодарство стана да си ФЕЈК зависник од некој си најобичен крем Јас на пример секогаш си го купувам најефтиниот и пак ми е најубав .
Mорам да додадам и дека повеќето што цело време викаат дека се зависни од Нутела, всушност не ја ни пробале. Од мене СП до сите што најмногу си го јадат овој крем! Нутела може вода да му носи.
мене нутелиштево ми се одмили ради шмизливе што ја преценуваат мислам има и поубави кремчиња за пола цена ама не,тие само нутела....еурокрем во форевр. бтв специјален поздрав,ама баш до сите.
Кога сме кај кремовите. Јас сакам да ги поздравам оние кои го сакаат повеќе белиот дел од кремот и оние кои како мали се карале со браќата/сестрите за црниот дел или белиот дел кој да го јаде
Kремовите ме инспирираа и јас да пратам едно поздравче на оваа тема. До сите кои љубаат Меренда. Грчко е,ама кремчево е љубов! Кога им ги јадам палачинкине,увек барам да ги полнат со ова кремче него Нутелана. И,пред секое нашуштање на Грчка си се снабдувам со резерви.
Aј префрлајте се во темава hrana-i-pijaloci/eurokrem-t13651/ имате што да чкртнете И да, поздрав до Нутелците, ништо не ни можат злобниве усти
СП до pamelce! СЕ МОЛИ ПАМЕЛА, ДА ЛЕГНЕ И ДА СПИЕ! СЕГА, А НЕ ВО 7 СААТОТ САБАЈЛЕ! Ти го спремав поздравов веќе неколку дена, пошто се жалиш дека неможиш да спиеш до утро!
СП до Kasha , ти вреди напишаното во СДК,се натажив малце и се подзамислив,ама советот ПРЕДОБАР е! А на машките им одговара да се менуваме по нивно,ама љубовта не е да смениш некого,љубовта е да го сакаш другиот таков каков што е и да направиш компромис понекогаш за некои работи кои не ти одговараат...
stetoskop (колку повеќе нејзини мислења читам, толку повеќе се пронаоѓам самата себе) Look (одамна не` нема подружено, сигурно е на одмор) nena2010 (кај и да си девојко, супер да си поминеш) Serafima (нејзината добрина, трпение и смиреност ме воодушевуваат) lunicka и kravce (нивните мислења и ставови ме воодушевуваат) calliope (многу нејзини постови ме натерале да се подзамислам малце) aјде земете си чаша и без тепање
Еден малку подолг список : Peppermint, blond, tessie, anabel-a, Annie.mk1, kate21, Divinebutterfly, kravce, Lepaaa, marama, Mygirl, bittersweet, zhap4e, Ammy.Lee, Doozy, danniela5, smiley22, ......... . Spoiler
... Kasha. Затоа што ми делуваше некако арогантно, но и ги извртев мислењата и дури срам ме фати пред компјутер. За секој еден пост во СДК, за генеризацијата, за одличниот метаболизам и за општото слабеење на се живо и диво околу неа, а таа гајле си нема ( овоа ни е заедничко ), за трпението за секоја девојка да стави посебна торта во Среќен роденден, за оригиналноста, а посебно за овие зборови .. Многу убаво мирисаш. -Да? На што ти мирисам? На крај. Имаш нова, уште една пријателка на форумот.