Поздрав назад и на тебе, кај мене немаше тепачка, се знаеше, теглата се остава (тогаш уште беа теглички не пластични кутии) полузатворена и со понекоја трошка во неа, потоа подзасушен белиот крем се јаде а трошките низ него како некој деликатес да се, е штета што никогаш исти трошки не се правеа во кремчето
Spoiler Aман ги препунивте страниве со шмизлите кои ја преценувале Нутела..Има посебни теми:Сакам да кажам,Успукајте се,тема Еурокрем Инече најспецијален поздрав до: t.e.d.d.y Shery поздрав џенски мои
Си ласкам себеси кога ќе видам кој ме поздравил особено зашто се тоа жени за кои имам посебно добро мислење Поздрав бек до tessie и serafima. Серафима, ве очекува многу љубов, смеа и спомени за креирање со новиот член дома и очекуваме слики од малиот ) И да си ја поздравам и Meu, ја отвори најпосетуваната тема во последнава недела (што маки и радости сте си имале да си споделите ) да не ви праќам само цвеќиња, едно виртуелно освежување на терасичкава
СП до кравче, затоа што се смрзнав кога ја видов сликата - на истава тераса седев! Утринско кафенце, мир во душа и љубов во срцето....ахх Санторини
Што кравичкава си сонува, Моира си остварува Се надевам и јас еден ден ќе те поздравам од терасичкава Санторини е прекрасен, на магаре би го поминала (ако е изводливо) Spoiler
Специјален поздрав до anabel-a, AnaKarenina, Annath, Annie.mk1, Artemission, blond, Bozica1980, Cacy, calliope, CIA cinderella5, danniela5, Divinebutterfly, fallenangel, femina90, glow, JuLleE innablood, kate21 kravce, la-chicka, Lepaaa, LilBaby, ludoto19, MacenceEna, Magnolija, marama, Moira, moliv4e, Monna.Monna, MSkorpionka, Peppermint, Serafima, Sexybaby86, srcekrsacka, Stoimenovska, teddybear, tessi Жени драги ве љубам
Јас пак мислам дека ако некој ги препунува овие страни тоа си ти и твоите султанки!! Секој ден кога и да отворам само вие сте по темава со долгометражни поздрави и бек-поздрави (и тоа задолжително цитирани)
, Мила читаш горе..СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ..А не САКАМ ДА КАЖАМ,ИСПУКАЈТЕ СЕ,ЕУРОКРЕМ...И колку сакам ќе пишувам се додека не ме опомене некој администратор.. поздравче срцка
Абе ова јесте да е специјален поздрав, ама е специјален . Значи, кога имаш потреба некој навистина да поздравиш а не да се лепат имиња безвеза. Сори за искреноста ама претеризам е понекогаш. Да не сум оф топик поздрав до Џули и Есперанса. Без некоја посебна причина, одамна ги немам поздравено а ги читкам редовно било каде . И поздрав бек до Хипстерка, многу си ми интересна во темата за вампирите. Иако не ја гледам серијата ама интересно ми е да те читам таму. Како се соживуваш со серијата .
Абе види МИЛА ти колку сакаш пишувај си јас и онака те скролам, само за твое добро ти напишав оти на сите им станавте заморни, а ако ви е тоа целта само напред!
Ја поздравувам mims-89 зошто и јас спаѓам во тие што ретко поздравуваат Исто така, ќе ги поздравам оние кои уживам да ги читам: lunicka julie77 Trendafilka marama Hipster Tinkerbelll Phyramide Lepaaa Peppermint blond calliope Понекогаш ме расположувате, понекогаш растажувате со вашите постови, а неретко и се пронаоѓам во нив
Поздрав до сите напатени души што како малечки мислеле дека е всушност Џонтра Волта типчето од Брилијантин. Па и се римува згора на се', мислам како да не се смееш на вакви киксови. Јас бев убедена дека е Џонтра и ми беше миленик, покрај Силвестер Сталоне нели. Среда - среќен ден, поздрав до Лолипоп која пробува да ги реши султанките погоре попусто, само Хурем може нив да ги стави во ред, или евентуално Величествениот. Недостигаше твојот директен пристап и суптилна, но така силно присутна саркастичност. Една од ретките кои не ја научиле од доктУр ХаОс, па се перчат. И до моето најмекано Теди мече, ми даде толку книшки, што веќе сум до половина од едната, и сум благодарна што на некој начин се вратив во форма со читање, инаку не сакав да пипнам книга неколку месеци (повтарачка).