^ до Мимс, се надевам дека во иднина ќе носиш прслуче на бела блуза До Oxymoron, многу ми е интересна за читање, а и посакуваме исти хеланчиња До Саја, честито годишнина заљубено девојче, продолжи да си креативна и да ги љубиш животинчињата. До Маја8, ми ја снема некако, Маја врати се, твојата смиреност и треба на фемина Поздрав до Мерлинка, Сеси и Ливинг, некако се поретко ги читам, за жал Поздрав до Лилит, најискрената и најреалната девојка на фемина. И најмногу до Марама, Хипстер, Артемишн, Старфиш и Трендафилка. Е овој состав го сакам за идното кафе. Секако и девојките погоре што се поздравени се и повеќе од добродојдени . И во ред девојки ако несакате кафе и коктели ми одговара
Абе ја нова сум тука,така да не сум запознала мн мн луѓе али ајде сп до peacelovebasketball кошаркарката моја со која уште од почеток кога се придружив се зближив срцка голема е,шири позитивна енергија,има вкус за машки (TOA НАЈВАЖНО Е ЗНАЕШ ) и на фб си пишиме,една од најубавите девојчиња кои сум ги видела и добра многу истотака сп до сите се гладни во моментов
срцка поздрав и до тебе,и тоа голем,најголем оваа прилика ке ја искористам и Alesii да ја поздравам,и двете сте ми срцки
Најспецијален до Лепаа зошто утрово некако ме поттикна да не се плашам од тоа што ме чека во иднина Поздрав до Е...В...И...Л, Тхеаеспосито, Саренце, Лудото19 и останатите султанки на Сулејман хахаха
Kако дојде поздравов пупи, некој ќе помисли и јас сум Cултанка, некој скапан домат по глава ќе изедам со поздравивве и јас CE шалам поздрав и до тебе, и до Cрцекршачка, абре трагикомедии ти бил одморов Aј за арно нека е
хахаха Лепа шо да праам бројам и овци и крави ама не се спие и не. Поздрав и до тебе + ги замолувам модераторите да ти удрат еден бан во модни критики
PeaceLoveBasketball.. поздрав бег срцка и кога веќе поздравувам најголем поздрав до сите кои го обожаваат ова најмногу на свет Чоко стоби флипс ГОЛЕМИТЕЕЕ
rossonerka и јас би сакала кафенце, коктели, мезе.. ма било што во ист состав. Поздрав до тебе, составот (без мене се разбира) и за идејата. Исто така сакам да ги поздравам и младите модерни феминки, прав пример за однесување и облекување овде: Chocolate.me, TheaEsposito, Glossy-girl и една згодна, паметна и модерна мома малку повозрасна tinkerbelll. Поздрав бек до оние кои се сетиле на мене во изминатиов период, а јас (без осет) не сум отпоздравила навремено: Elenuskaa, Special.Someone, manja666, I.love.your.lips, thelittle17 и lunicka. И за крај еден до Yipman2 и неговиот , молам да се вратите назад на форумов.
до Мимс и Калдрма. Долга приказна... до Луничка... Луничка, ама слатко и до Каролин Коста, Лена и Љубам
Поздрав до Trendafilka за постов. Ме погоди во душа со Џонтра Волта - не сум го викала само јас вака, се изнасмеав за цел живот.
Ии, ама ме трефнавте со Џонтра Волта. Ме потсети на другар му Шонко Нери. Закон бате. Поздрав за нив, и за вас погоре што ме потсетивте. Оти ми се присобрале од неколку дена наназад, накратко да ги отпоздравам: lunicka, Lov3, crazyinlove19, tessie, divinebutterfly и sexybaby86. И нај СП до N-e-s-r-e-k-e-n! Непреболу мој! Таман помислив дека ми дошла љубовта на животот, лепотанот се исплаши и ми откажа романтика. Пиши ми мор! За секси тајм! Не мора 500 евра!