Калиопе ако имам полномошно да одговорам во име на дечкото...ти враќам на поздравот. ај само редакт оти морав ЉОЉ не би било секси како што е без ..
XstrongerX убаво не' поздрави сите пред спиење. Иако е жешко времево ќе има поплави ноќеска. Поздрав до тебе!
Поздрав бек до Луничка Ти испраќам шолја чај, штотуку го направив Велат дека за добар сон убаво е пред спиење да се пие чај
Да се надоврзам со постот над мене. СП до оние кои им останаа верни на своите предци и не потпаднаа под влијание на некоја турска серија
Прво на сите нека ни е чест празникот... Па после да ве поздравам тие што сте ми ептен интересни и обожавам да ги читкам вашите мислења Smurfette.M Shery PeaceLoveBasketball rici.aaaaa blond Anna-Bananna la-lita-e Sara123
СП бек до Glossy-girl, Anna-Banana, LilBaby, blond. СП до PeaceLoveBasketball, затоа што ми остави многу убав впечаток. :up: И СП до оние, што сакаат да јадат варена пченица. Поготово со оревчиња. Едвај чекам да дојде некој празник, или духовден. Spoiler Ова баш и не е пченица, ама наликува, нели?
СП до сите МАКЕДОНЦИ....за многу години да ни е празникот Илинден или денот на Св. Илија е голем македонски национален и православен празник, кој се одбележува на 2 август. Среќен Празник Македонци да сте живи и здрави и да ни е за многу години празникот. Воедно Среќна Слава, Среќен Именден на сите оние кои прославуваат! http://www.youtube.com/watch?v=wCB2_yA-KWE
Најспецијален поздрав до стрипџиките Трендафилка, Анат, Калиопе и Магнолија. Не замислувам на групно гледање филм како се расправаме кој херој е подобар и зошто. Онака жустро, со пуканки.
голем поздрав бек до Alesii & Elennaa,фала ви многу и да ве поздравам сега буквално сите,а посебно тие што го слават празников,нека е за многу години
Еден најгооолем поздрав пред се до Beauchamp ... исто и до PunchMarmelade и сите оние кои се опседнати со вакви работи за нив знам па затоа ... Уживајте... Spoiler И за крај еден