Ах, Сајич, поздрав и до тебе. Па да видиш кога ќе стане жустро, па кога пуканките заедно со садовите ќе добијаат супер летеќи моќи, абе општонародно весеље. р.ѕ. Мојот глас оди за батево. Може не е најјак, ама... Поздрав и до тебе XstrongerX, со такви слики, уполномоштена си. Ама јас сакам и тој да ми пише. Нешто романтично ко: Види бе. Непребол!
За сите навивачи и љубители на пливкањето АМА од постарата толпа ... патем ден и единствен ALEXANDER POPOV
Јас сакам да си ги поздравам Горде, Анат, Трдндафилка, Сесилија, Реинбоу, Џули, Нејтири, БоаВиста, Озбилнажена и Луничка!
Јас ќе си ги поздравам сите срцки на форумов, многу ги има во последно време, и мили и паметни и фини и културни и се во едно мmwaa Спојлер Сакам и поздрав бек
Поздрав бек К.и.м . Баш мислев деновиве да те ставам во листа на поздрави. Ајт да ми се разладиш малку
Сп до Sephora Trendafilka Glossy-Girl Miss.Rici Stoimenovska Elena-97 Alesii I.love.your.lips Anna-Banana
anuskaNESTLE! Затоа што ми е најмила и си ја обожавам! Си го чекам септември за доолги ноќи непроспиени со неа, муабетчиња, кафица и Нестле чоколадо... секако! Те чекам деновиве на скајп, за репорт! А дотогаш гнети вакви, но само виртуелно!
До девојките кои ми се најмили тука,и кои редовно ги читам: Alesii,srcesrce ,Elennaa, Emche-kremche, owl-ribbon,Oag8,Mia-K, ... BlueHeart голем поздрав бек срцка истотака поздрав и до Sara123 , многу ми се допаѓаат твоите мислења