СП до Мацааааа, оти ептен убаи слики стави од Венеција во темана од карши, срце ќе ме фатеше И сп до Реина
Едната уште го пишува поздравот, а другата по милисекунда испраќа поздрав бек. Да, се силува темата и доста е. Поздрав до членките, ќе се пронајдат кои се, ама веќе е тоа завршено. Таквите поздрав бек по една секунда ќе се бришат, поздрав на секоја втора минута исто ќе се брише, не за џабе се вика темава специјален поздрав, а не поздрав бек или поздрав на секоја минута. Чисто да се знае.
Има многу кои ми фатија око ама ај ќе ги пишам по азбучен ред си почнувам со: Annath Ariel Dijana Gordana10 k.i.m Lilit Lux Wild.Child Tenkai RainBow и мислам дека trendafilka zhap4e и Artemission заслужуваат да бида меѓу нив си продолжувам со : anastasijaki AnaKarenina anabel-a anuskaNESTLE Annie.mk1 Anna-Banana Artemission Beauchamp beached blueeparadise, BoaVista, calliope , caroline.costa cigarce Chocolate.me CrazyStupidLove esperanca FBI figgiMK GarpovaV Glossy-girl HeidiDiWalt, ilipili Hkikica, JuLleE kate-the-great koritsaki LivingGlam, ljubam, LittleDevil ludoto19 marama martinuska Nightwalker rossonerka Stroimanova TheaEsposito Unfaithful18 wolf4e zhap4e
emche-kremche, la-lita-e, madonna, Hipica, Elennaa ,Hurrem-Aleksandra, BlueHeart, ludoto19, sarence, Mrs.Cuper, CoOllLady, gingerchild milenna-torres, Glossy-girl, TheaEsposito, Sara123, Stoimenovska Spoiler
Овој пат не ја карам Виножитка само ќе си ја поздравам Виножитке биди поздравена среќна и весела. Сп и до Горде, Ариел, Геа, Сеси, Гоу и Теди така сакав да ве поздравам
СП до lunicka , Ariel , Annath , blond , kortisaki , ljubam , затоа што се мајки и се прекрасни жени . СП до сите мајки на овој форум кои што сум заборавила да ги напишам ама вредноста ви е потполно иста.
СП до Виножитка која ни е Хурем овде на форумов,оти нели од каде до каде стигна,Хипица би била Махидерван.До душа на карактерот Лилит повеќе личи на Хурем ама ај....
СП до сите оние кои што дневно по 5 пати се поздравуваат меѓусебно . Со напомена дека постои чет и фб па таму можат да си се дружат , да се фалат меѓусебно и да се поздравуваат .
eeiiii druuugooveeee , dalekoo stee miii.. sp do vas feminki , mi nedostasuvaat vasite soveti , mislenje itn itn.. ja sum na odmor vo crna gora , se gledame naskoro ( morav da pisam vaka oti nemozam na kirilica )