Одамна немам никој поздравено, на велико данас Hipster, Glossy-girl, tea4e, Miss.Ricci, Anna-Banana, Witchy-style, TheaEsposito, green.eyes, ilipili, Annie.mk1, Divinebutterfly, crazyinlove19, Gordana10, k.i.m, marama, Lepaaa, Ana-karenina Мили ми сте сите
Поздрав до сите оние кои што и после поразот на ОИ сеуште ги бодрат нашите браќа и сестра и се горди на нив. Се згрозувам од коментари како ја срамат Нашата мила Македонија! Сепак треба да земеме во обзир дека истите тие Македонки, Македонци што даваат се од себе на ОИ немаат адекватни услови за тренинзи. Срамно е што е нашата Држава дава енормни суми на триста глупости а е немала да одвои 200-300.000 еу за стимулација на талентите. На нив им е потребна морална но и материјална подршка! Дрзавата не им плати за подготовките, сами си плакаа од свој дзеб, па што да направат? имаа да им дадат на кошаркарите/ракометарите награди по 3000 еу, а за овие? Па уште ја срамеле Македонија.. е бре Македонче, никогаш нема да се промениш!
ДО ЕДНО АНГЕЛ4Е КОЕ ГО САКАААМ НАЈМНОГУУ НА СВЕЕТ И КОЕ СЕКОГАШ Е ПОКРАЈ МЕНЕ И СЕ БИ НАПРАВИЛ ЗА МЕНЕ.. ИИ ДО СИТЕ ФОРУМЏИКИИИ
I.love.your.lips сонце фала за поздравот,поздравче бек и од мене Исто така и до Adi,Pamelche,Crazyinlove19,K.i.m,Annie.mk1,ilipili,marama,Doozy i Zhap4e Повелете сите Ако ви е касно за кафе,еве
Поздрав голем, најголем до Луничка - зашто знам дека секоја од нас посакува мамичка како неа. Уствари, не знам за другите, ама јас дефинитивно. Ќерка ти треба да се гордее со тебе.