До моите врснички(или пак нешто блиску) potterholic,pamelche,TheaEsposito,Glossy-girl и Stoimenovska. Почастете се девојки
Поздрав Mishela до тебе,благодарам за гушкањето И поздрав до сите кои ме сакаат за мамичка ова ми е најголем комплимент во последно време
Да си ја поздравам kravce , која со нејзината позитивност секогаш ме расположува Anannth која како искусна мамичка постојано е со нас, не следи и помага кога ќе заглавиме со нашите вечни труднички дилеми И нормално срцките со слатки маки Unique.chick, cecilia , Mayyya , TeaB, kallias, ljubicicaa, senjorite.lombardi, Ubavica20, bushavka88, AngelOfArt, danielka0507, anule88, ivanovicka, и простете ми доколку заборав некоја, дефинитивно не е намерно. А за крај да не си ја заборавам leo-n-tina , искено се надевам дека се олеснила и дека се добри со бебушко. Едвај чекам да ни пише и да ни каже како поминала Да си се надополнам самата себе , заборавив да ви кажам дека сега одам на плажа, па да ве поздравам и вас со малку вода и песок, имајте најубав ден. да не претерувам со нереални слики, еве тука ќе сум И нормално кафе на плажа за целодневно уживање на лежалките
Alesii - прекрасна личност,дефинитивно Mia-K - секогаш сум тука за тебе мила,знај Emche-kremche - и за тебе исто така Anna-Banana - не те знам,но имаш предобри мислења Sara123 - и ти исто така potterholic - огромен поздрав бек,фала што се сети на мене SarahTayMomsen - прва тебе те запознав srcesrce - дека си многу мила личност
Ај уште еднаш да ги поздравам поздравениве + уште некои -k.i.m -Gordana10 -N.Kety -Alesii -PeaceLoveBasketball -ocila -perlaa -pamelche -Special.Someone -ilipili -MeU -srcekrsacka -I.love.your.lips П.С- морав да редактирам една сликичка да ставам
Многу сте затоа ве ставив во скриен текст Spoiler Gordana10 Glossy-girl aniskaNESTLE bluegirl7 emche-kremche tea4e Thecandy880 Smurfette.M ceca-1 Adi888 la-lita-e Vikita t.e.d.d.y BlueHeart doozy Stoimenovska pupi.girl Hipster blond sarence lunicka Anna-Banana majuv4ence13 rossonerka Shery milenna-torres PeaceLoveBasketball Hurrem-Aleksandra rici.aaaaa cat250 anabel-a Sweet-child Hipica Elennaa smilly ludoto19 TheaEsposito CoOllLady madona pamelche srce-srce mrs.Cuper ilipili Sara123 snow-gueen gingerchild blueeparadise LittleFaire
LittleFairy,crazyinlove19 голем поздрав бек до вас,фала ви многу на поздравот,ве читам некое време,и голем лајк за вашите мислења да се почастите малку:
Oвој пат иако не ги познаваам имаат добри мислења,обожавам да ги читам,сакам да ги поздравам: Annath,Ariel,Lux,Wild.Child,RainBow,LittleDevil,ljubam,ludoto19,Stoimenovksa,AnaKarenina,Trendafilka. Special.Someone,Hipica,lunicka,gingerchild,Elennaaa,ceca-1 Shelea,Divinebutterfly,Adi888,crazyinlove19,L-enna, BlackSwan5,Hipster, pamelce,TheaEsposito,starbucks,Mishela,ilipili,Snow-Queen, И Аlessi фала ти за поздравите,поздрав и до тебе! Девојките на кои им со восихтувам во темата модни критики : BoaVista,Artemission,esperanca,anabel-a,Saya,Lepaaa
еден поздрав до... Каша (шо убав муабет имаше пишано вчера у сдк ама не ти го лајкнав ха! : D ме мрзеше после тоа да се навраќам да ти го барам и така остана без ѕвезда.. да си знаеш ццц) и Магнолија како животецот летово а ? Горде10... оти е многу лоша модераткорка у Религии ајде со мене вечер по Кејот на вардара да си поправиме домаќински муабети Луничка и Кравче.. оти ми е интересно да ги читам Есперанца интересен стил си имаш.. у склад со фризот м, ммм... тамам Цаци (Cacy) тенкју душо... поздрав голем до тебе Џул(с)77 ајде и ти на Кеј земи семки, сончоглед Теодора ааа тебе нема, а тебе неееемаа надам се да је живот леп И ме убивте жими се’ со ова слики од храна... на секое можно местенце ој
Пред да ми го конфискуваат компјутерот децава за денеска да возвратам поздрав до Stoimenovska Alesii Anna-Banana zhap4e Lepaaa те ви по едно домаќинско кафе друго немам во моментов