Епа Жапче, читаш како се радувам на крушки и калинки Еве ти песничка со време промашено, сегашно е http://www.youtube.com/watch?v=vzuMCWNOysE Каша се наближуваат деновите до следното масирање, земи учи таму некои нови зафати, јас со душа чекам Спојлер до Ливинг и Теодора и нивниот Охрид, погледот кон езерото и романтичните улички. Поздрав со Малибу зашто местото ме потсеќа на него, се утепав од пиење таму Спојлер И до секси Саја и секси Калиопе! Спојлер само ако не ми го гледате филмо...
СП до сите, овие неколку дена не сум баш активна, ама се подготвував за одморот кој го чекав цела година, заминувам ноќва. Пак ќе биде на иста дестинација како лани-Паралија, ама проверено си е, супер одмор беше тоа, се надевам ќе се повтори. Не се одјавувам од форумов, зашто ќе бидеме во тек, никаде без пц Останете во добро здравје, каде и да сте, нека ве следи добро расположение и среќа
Во предходниот пост ги заборавив Магнолија и Каша. Се извинувам. Многу ми се интересни за читање,а посебно Каша има доста инетересни мислења
Сп до: Srekicka - , за постот во сдк . Fearless - ајде иди си . Tenna - Elenuskaa - убав одмор . ljubam - благодарам за помошта . anabel-a - . LilBaby - нашата нова идна домаќинка . cigarce - за твоето големо добро дело на тоа малечко душиче . Abeja - убаво да си поминеш на одмор .
СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО... -Gordana10 -Snou Qwuen -Sexy bejbe -Pamelce -Glosy-Grls -Tea4e -lux -Alesii -Palestinec -Julie77 [
Ричи како копираш линкови од слики? Некако погрешно ко да го правиш тоа ... Ај види Да не сум офф главна тема, поздрав до тебе и до убавата Артемишн
Сакам да ја поздравам Anna-Banana. Веќе некое време те читам, Спојлер незнаев дека и ти си рак во хороскоп. Поздрав до Glossy-girl, се надевам дека убаво си помина на роденден. Поздрв до cat250, ти благодарам за советот. Поздрав до Zaboravena,женска ми фалиш. Поздрав и до Alesii која е најактивна во форумските игри и ми прави друштво. И до kate21. Во последно време не те гледам низ темиве. Поздрав до сите.
срц додека пишував ми дојде муштерија морав да го услужам,а потоа те додадов во мојот поздрав,знаес порано не ми беше баш омилена,ама сега си дел од оние кои сакам да ги читам
Специјален поздрав до JoxyTheFreak, неколку пати те видов низ Охридов, морееее шмекање на плаживе со девојчињава