Позз. бек до: Divinebutterfly, anamariia.x3, LittleFairy, Alesii, Anna-Banana, rici.aaaaa, ocila, I.love.your.lips, tea4e. СП до: Saya & starbucks
Поздрав до оние кои секогаш си ги поздравувам Spoiler Ве има многу туку друго ми беше Поздрав до Анамаријах3 и до аннејј што го копирал тоа за Виктор Поздрав и до тој корисник
СП до сите! Денеска е ден на пивото а јас сум пивопија number 1. Посебно обожавам кога си пијам дома, па можам да надизам од флаша- како маж некој. Ете мерак ми е да ве поздравам и почестам.
СП до anamariia.x3-кога ќе се вратам во Скопје, мора да се видиме! И СП до: -Artemission -Lilit -Gordana10 -AnaKarenina (девојко обожавам да те читам) -Elennaa -Doozy -pupi.girl
За сите што сметаат дека нема подобри сладоледи од Carte d'Or ... И што не сакаат да го јадат стопен ...
E нее пртали че мотаме. Опасен е Џокси бре. Шарм,харизма... *PLAYAAAAAAAAAAAAAAAA* Spoiler sarcasm mode: on Не озбилно девојчињата ми се сите другарки! Поздрав и до тебе и си требала да ми се јавиш! Јас упатувам топло поздравче до Сефора моја оти ми се врати на фемина!
Поздрав back до : Artemission - многу ми е интересна кога ќе постира слика во Модни критики, посебно пред креветот кога е. А и комбинациите ми се прецртани на ливче, не ми е убаво да ја симнам сликава во компјутер. Spoiler SarahTayMomsen - Ова Момсен ми текна на Тејлор, па си ја пуштив омилената песна и ја скапав цел ден. Spoiler Dulceee - не се сеќавам кое е мислењето, но ми е мило што мислиме исто. Многу гледам јас по деталите, неможе да ми избега од око нешто. Spoiler Glossy-girl - I am glad we are kind of friends. Многу си ми слатко и ми е драго што си се држиш до годинити, размислувања и сличн. Btw, розовките пантолончиња од последните слики на Фејсбук се многу слатки, ја терам мама да ми направи слични. Spoiler Special.Someone - Последно мислење што ти го прочитав беше во темата Комарци, баш искоментирав - колку убаво тебе, а мене партал ме направија. Spoiler esperanca - Имаш бест фризура овде. Spoiler Adi888 - Многу голем поздрав до тебе, да си се дружиш повеќе, да не избувнуваш. Стискам палци за другарката. Spoiler TheaEsposito - Твојов ник ме потсетува на Ангели, па почнав да ја гледам серијава, 4 сезона сега. Spoiler mysterious - Мило ми е што мислиш така, работам многу на трпеливоста, тоа ми е голема негативна особина. А инаку сум некако перфекционист, па сакам средени работи, внимавам многу на тоа. А и вака е поразбирливо, не е убаво само ми се допаѓа. Кога објаснуваш, на тој што чита му е помило за одредени работи, поени се добиваат. Spoiler Поздрав бек до сите што ме поздравиле, не поздравувам многу, но кога ќе почнам - гледам да ве опфатам сите што сте ми оставиле впечаток за нешто, а и тие што ме поздравиле.
zhap4e многу квалитетни мислења има,редовно ја читам. и сите други што редовно си ги поздравувам Emche-Kremche,Mia-K,tea4e,Alesii,Sara123,srcesrce за вас само:
НАЈГОЛЕМ СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО: Chocolate.me Многу ми е мило што се запознавме и се надевам дека ќе се дружиме понатаму. Spoiler
До мојата најзаљубена Лепа, за која можам со сигурност да кажам, и без да ја запознаам официјално лице во лице, дека е прекрасна, најмила, добра и реална девојка, која заслужува само среќа и добро на овој проклет свет кој си игра со неа моментално, но мила моја, се е период, ќе помине, ќе дојде подоброто, само трпеливост и се ќе помине! Јас сум тука засекогаш за тебе. Те овожавам!