TheaEsposito, поздравче назад. Мое задоволство, ќе се дружиме понатаму - обавезно тоа. Hugs & Kisses. Поздрав и до Adi888
До невестата Лукс, зетот и сестрата на зетот Лепа. Ааа и до Лав3 и Спешл.Самуан, памелче. Снаите и золвата, и другите од тимот Чет или сите што знаат за што се работи. Ќе се изнаиграме, нека се множат свадбиве.
Glossy-girl Lov3 Lux pamelche lepaa Adi888 и останатите од мафијата :матичари,золви и до свекрвата на lux ,снаи балдаски и до брат и на lepaa и до братот на pamelce
Знам досадна сум со поздравиве,ама ептен сте ми интересни женски Спојлер Gordana10 Glossy-girl anuskaNESTLE BlackSwan5 ocila bluegirl7 emche-kremche tea4e TheCandy880 Smurfette.M ceca-1 Adi888 la-lita-e Vikita t.e.d.d.y BlueHeart doozy Stoimenovska pupi.girl Hipster blond sarence lunicka Anna-Banana Majuv4ence13 rossonerka Shery milenna-torres PeaceLoveBasketball Hurrem-Aleksandra rici.aaaaa cat250 anabel-a Sweet-child Hipica Elennaa Sara123
Ги поздравувам сите идни мамички од Труднички муабети ,прекрасни сте мамички,цело утро ве читкам,и се надевам дека наскоро и јас ќе ви се придружам За да не ве фаќа стрв,не ви праќам ни блашко,ни коктели,ни кафенца,ви посакувам само убав ден
Specialen pozdrav do mojot simpatija kojsto ne me poglednuvase, a sega trca po mene kako lud inace ke go pozdravam so pesnata "Djukelo"
tea4e,Alesii благодарам за поздравите. Специјален Поздрав до Antonina, Artemission, Glossy-girl, PeaceLoveBasketball Повелете, почастете се.
СП до Кравче, торта да јаде, а на феминките да не даде. До Луничка, Серафима, Есперанса, Старфиш, КрејзиИнЛав19, Огненија. Имајте убав ден
оној период од месецот е...морав сама да ја изедам повели, знам дека и ти си во групата -Како да се поправам Спојлер мојата беше со банани и вишни горе поздрав бек и до жапче и сп и до danichap со убавиот стил и интересните сдк за домаќинските (не)згоди