Поздрав бек Сара сакам да ги поздравам сите кои редовно ги поздравувам (си знаат тие ) а и Sanjichka007,ја немам поздравено до сега
Поздрав бек за Alesii и marama Serafima- eli25-мислам ја мачи нешто а не треба.Се ќе се среди kravce-себична,и ме тераш да ја прекршам диетата Lolipop23-хм,како да му текне да купи еден така поголем прстен Kasha-кратка и јасна во постовите Lepaaa-да направи магија и да го снема грдото чувство Не смеам веќе да набројувам
Најголемото поздравче што некогаш постоело и што ќе постои до Диванбатерфлај, очила, гирл-мири(кај се изгуби девојко?), херера,Горде и ким. Се мислев со што да ве поздравам и ми текна 100%мислам дека ќе уживате
можеби малце каснам ама неможам.морам специјален поздрав до сите патриоти т.е. патриотки на форумов наш
До lunicka а воедно сакам и да и го честитам роденденот (знам дека каснам) да си жива здрава и весела успеси на секое поле и до Sara123 затоа што е мн фина да не испадне дека сум лажга деновиве ќе ти пратам тоа што ти ветив сп и дo Joxy
Глоси Spoiler Уф,би сакала и јас да ставам некое килце плус,ама се чини немогуча мисија,со мојов метаболизам со брзина на светлината Сп и до девојките од темата,'' Како да се поправам? '' Старбакс,Мишела,Кравче,Марамка,Елена-97,Среќичка и сви остали.
Поздрав до Стоименовска- јас бев. Не си згрешила. Ако има следен пат да ми се јавиш. Глоси, Чоколејт. ми и ТеаЕспосито - многу мили и фини девојчиња сте. марама- многу добро ги комбинираш боите. Браво! Жапче- пишувај почесто. Недостасуваат твоите мислења во СДК Еве ви чоколадни бисквити. Заблажете се. Јас многу ги сакам.
До L-enna, се моли од ОхриЦкана вода од енЅероно да ми клајт в шише и да ми донесит ко ќе иди навака, да се полијам и да осетам како беше да се биди вОхрид.