Одамна ме немало тука, ќе искористам шанса да ги поздравам Серафима Луничка рирфенти есперанса памелчето теа еспосито Имајте убав ден женски
Поздравче и за тебе Elenuskaa,секако и antonina,а не смеам да ја заборавам и Divinebutterfly Имајте убав ден
Ќе станам и јас редовна на темава Spoiler ама мислам дека Џули еднаш рече, не било културно да не вратиш на поздрав Smily, сама да ја изедеш за да ти се фати Spoiler Maca99, празни, за да можеш да ги мачкаш со што сакаш Spoiler ќе бев добра како машко, сакам да им удоволувам на жените Стандард групата (султанките ) куп прекрасни жени slavica999 moira annath lunicka eli25 Julie77, Serafima, DeMelo, lolyta777, Divinebutterfly...(многу ве има ) До сите идни и моментални мамички незгодно малце, незнам ни што да ви пратам ај нешто здраво
Специјален поздрав до Maca99, лесна бременост девојко! СП и до Sun-Shine, Moira, MacenceEna, Annath и Аriel п.с. Jа заборавив и ели25 п.п.с. Кравче и Моира ме излудевте со сликите од Санторини!!! Ви се лутам!
Специјален Поздрав до Snow-Queen, Gordana10. И до Zaboravena. Знаеш колку ми значиш, и многу ми е мило што ми веруваш. Се ќе се среди, ќе биде во ред. Нема повеќе плачење. Епа девојки, ова е само за вас. Повелете, кој што сака. Spoiler
СП до сите од Битола и нивните кабадајски муабети најинтересен и најсмешен муабет имаат! И СП до сите што наместо да се сунчаат се бањаат по цел ден, и пак фаќаат повеќе боја од тие што се сунчаат
До Трендафилка. Првата членка на форумов која ја забележав, си се аднавме и на фејсбук, на чија што мисла и се воодушевувам, и после многу време членство, мислењето за неа ми е исто - позитивно и со чувство на близина, иако никогаш не сме се дружеле, само сме се виделе неколку пати во живо. Гушкање до неа!
Огромен подрав бек срцесрце... Вака сакам да си ги поздравам баш,ама баш сите,ме заразивте и со играта на гугл,а и полека полека,станав фемина зависник ве сакам
Shelea, лавице една низаедна, сум се стопуела на поздравот како паднато топче сладолед на жежок асфалт. Во твојот огнен месец кој ти претстои ти посакувам убавини и многу љубење со Мачорот твој. Еве и една кофичка пуканички (така ги викале во Неготино, неодамна дознав) за филмски маратон во двојка. Да си апнете од гзот сите што не ја имате запознаено оваа уникатна и шармантна девојка, која носи сончевина и медовина во ликот и душата.
Сите се поздравивте па и јас да ве поздравамм... Поздравв дооо RainBow и нејзините искрени мислења,најголем поздрав до bilkata што ни ја отвори странава и што убаво се дружиме на неа, кисчиња до Wild.Child со нејзините интересни мислења, се најдобро до Lux и нејзините стварно добри и поучни мислења што ги читам со внимание, големи поздрави до Gordana10 , k.i.m , Трендафилка , 2468 , Багуфче ии сите други кои ми помогнале со своите мислењаа...Поздрав голем до васс! Kisschinja девојкiii...