СП до сите они кои бараат пари малце од баба и дедо! Едни се тие златни... Да сте ми живи и здрави уште толку!
Поздрав до - nennsy.densy - Adi888 - esperanca - сличен вкус имаме за мода, скоро исти парчиња ни се допаѓаат.
Најспецијален поздрав до администраторите и модераторите на Фемина Сп до Озбилнажена, Марли, Кате21, Памелка, Перла ( оти ќе ојме кај Кети ) ,Кети, БоаВиста, Лолипоп23, колешка ми Илипили и уште многу други со кои сум комуницирала, се знаат кои се да не набројувам И Реин да си ја поздравам
Сп до сите кои сеуште не знаат какви препреки се прерипуваат на гугл. пс:Луѓе дај кажете какви чуда се тие препреките Пребарувам и по мислењава на тие што ги прерипуваат ама ништо неможам да најдам А баш ме заинтересиравте
Прво султанките ја полнеа темата, сега па вие ли ќе почнете со таа игра на гугл. Се едни исти поздрави почнаа да се вртат во последно време. Ај да не бидам оф топик ќе ја поздравам drugarka
СП до Роси, се пронајдов во мислењето за неуспешните детски родендени. Јас не сум ни рак, ни лав, ама на 01.01 сум родена и секогаш роденденот ми поминуваше во сенка на Новата Година.
Специјален поздрав до PeaceLoveBasketball со НЕспецијална причина Онака ми дојде да ја поздравам. Те читкам во последно, многу си ми мила и интересна. Послужи се:
Поздрав Горде, па два пати ме поздравуваш во еден поздрав, кај го има тоа. Поздрав и до Маееее. СП и до Росонерка и до Лолипоп, ви се приклучувам на неуспешните родендени, еден нема да речам асално помина или добро се испаднало. Затоа и не го сакам тој ден.
Из чиста мира сакам да ги поздравам Ariel, Moira, Anath, Joelle, Bitersweet, Kravce, Maca99 и кажам да никогаш не дозволат некој да им стане приоритет а тие да бидат само опција
Vi prakam pozdravi od moreto, malku pesok i mnogu razladuvanje od ubavoto more. Pozdrav do site mi falite, ke se druzime pak za nekolku dena. Pregratki eden kup! P.s. Izvinete so ne pisuvam na kirilica pisuvam od mobilniot.
До идната мамичка maca99 со лесно да си ја поминеш бременоста marama да качи неколку кг + и до kravce ете така сакав да ја поздравам