Стварно нема смисла да се полни темата со офтопици,денес кошарка утре поздрави за ракомет ќе има Мислам преку пет поздрави до сега прочитав за истото И јас признавам пратив вчера поздрав ама затоа што незнаев за што се работи И да не бидам јас офф ќе си испратам поздравче до Дивајн,Алеси,Старбакс,Памелче,ЛитлДевил,Даничап,Шилеа,Лилипоп,Артемишн,Трендафилка и Ла.реина.дел.сур. Spoiler Одамна немав никој поздравено,се извинувам за долгиот список
Glossy-girl doozy Stoimenovska Shery ReaceLoveBasketball CoOllLady snow-queen Sara123 BlackSwan5 Ammy.Le-Поздрав бек милаа pamelche Почастете се девојки
СП до сите што едвај чекаат да дојде 16ти :grickanokti: И до сите шо не се сметаат за султанки, не ја ни приметуваат играта на Гугл итн.
Денеска светска мрза сум,така да еден специјален поздрав бек до blaa и Alesii и нејзиното кученце,и поздрав до сите други кои редовно си ги поздравувам,ме мрзи да пишувам ајде,кој за што е: (опседната со јагоди сум ) Spoiler
Девојки не морате да го цитирате цело мислење за да напишете само една реченица. поздравете се ама не мора цел цитат да го ставате. Не е прегледно воопшто и се уништува темата, а и на многумина им пречи.
Гордана се е ма фино... поздрав и од мене,.. знам тека си ми нај верна другарка... ама ова нема смисла стално е озбилна пред мене... п.с... и стеќен пат гледам ќе патуваш... п.с.с... поздравија и Кети... п.с.с... и не викате... нека ќе видите вие...
До сите вас,за времето кога немавме компјутери а си имавме друга занимација. На пример,се будевме во никое време за чудово да не остане гладно П.С јас плачев кога ми умре,за вас незнам
До сите што ќе бидат доволно фини да си ги стават огромните потписи од турски серии во спојлер. Луѓе, доволно не’ тероризираат на телевизија па се откажуваме од гледање. Не не’ терајте да се откажеме и од форумов. Малку осет и човечност нема да ви е на одмет!
Ammy Lee и Ludoto, ме поздравиле, возвраќам со гушка. Инаку немам осет кога гушкам луѓе, или е лабаво како пердув да поминал покрај тебе или стискам како лудача, коски да ти скрцкаат. Па вие бирајте која каква гушка сака. Поздрав и до Анушка Нестле, ако се врти по дома деновиве, можеби ќе сака да рипне до новиот кафиЌ на кафе... Ќе видиме.