Specialen pozdrav do: TRENDAFILKA SRCEKRSACKA LUNICKA SESILIA NAJUBAVA HORMOSA ve citam i ok ste mi,pa si rekov da ve pozdravam.
СП до другачката ми Џинџер и нејзиниот прајслес коментар - ПА ТИ МОРИ НЕ СИ ДЕБЕЛА! Уште малку мацо, уште малку.
Сп до сите кои едвај чекаат да почне новата фудбалска сезона, ептен е тапа без фудбал . Телевизорот слободно може да го изнајмам во меѓувреме, и така ништо не даваат освен глупости. А и сп до оние кои едвај чекаат да почнат со било какви обврски. Јас да, сфатив дека без нив е многу досадно колку и да не ги сакаме.
До сите феминки кои ми честитаа роденден, многу ме израдувавте! Повелеле на мојата мутавка торта што сама ја правев. Важно е дека е Љубовна! И пуна сладолед од ванила
Плавуша17 и да престане да ми праќа покани за игри, оти многу мразам кога ми стигнуват известувања за игри.
Спојлер ... ја се правам важна,.. па не е можно... и не ми вади Кети овде афери... само тоа чекаат...
Поздрав бек Sara123. Денеска ја видов сликава на фејсбук, па ме потсети на старите добри времиња. Еден голем СП за сите кои биле колекционери на салфетки.
S.p do site koi sega se tazni,[imghttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRs717GCiIc-W9GEcPWCnMEAcjNzUCQHoBA_DFlmozG0aLv5APX][/img] pa srcki sega ajde po edno kafe
... ја се правам важна,.. па не е можно... и не ми вади Кети овде афери... само тоа чекаат... [/quote] ај мор шо ти е гајле за другите шо ке кажале,битно ти италија да дојдеш