СП до оние на кои сонот никако да им дојде. И до оние што се каат оти претераа со вечерата по 100-ти пат.
Марли, што се буниш толку и мене Горде ми е нај верна другарка убава на мама и тато ја нема ни замина Кети ма не може да се прави важна , може само важен Ајде поздрав до вас убаво да си поминете во Италија ми украдовте насмевка
Специјален поздрав до комшиите кои бушат со хилта и прават цела зграда да се тресе, да ечи и вибрира максимално!
Добро не се бунам више,.. не сум знаел дека и тебе ти е нај верна... чим ти e тебе тогаш и ти си ми мене... затоа еве за тебе еден специален поздрав од Италија... Кeти ме покани... не ме знае... за Италија нетреба двапати да ми се каже...
Сакам да си е поздравам Serafima! Толку си добра и мила,срце од човек си! Еве олади се малку на оваа жештина:
Ливинг и Мимс oнака сакам да ги поздравам for no reason. Имајте убав ден цури И до Towelie еден поздрав, одамна не го имам прочитано во некоја жестока дискусија. Фалат таквите на форумов, од љубов не се живее.
да си го извршам обичајот сп до: -Gordana10 -k.i.m -N.Kety -ocila -Alesii -perlaa (или поточно кажано - перлита) -potterholic -PeaceLoveBasketball -Special.Someone -pamelche -meU -srcekrsacka -RainBow -Glossy-girl -Anna - Banana И најспецијален поздрав до I.love.your.lips Фала што ме научи за видеава , се мачев со тој пуст ембед код!!!! Еве да се почастиш :
Поздрав бек до nennsy.densy и LittleFairy,многу мили ми станавте да си знаете И да ги поздравам сите оние кои ги поздравувам редовно,вклучувајки ги и tea4e (срцка си) ,кутрето на Alesii,и сите оние кои несакаат ова прекрасно лето да заврши почастете се: Spoiler